Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.246
Поени од реакции
1.621
Не знам зошто ги окривуваш стружани кога самите ние не прикажавме интерес за настап на турнирот. А со која екипа ке настапиме. Па кога може чкембарите во управа да се напикаат сега нека слезат и на терен па и нека играат.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Со доза на сарказам беше пишан постот...;)
Никој не рече дека Стружани се криви шо не не викнаа....и не треба да не викнат....
На такви турнири(како шо најавија ова издание на турнирот ќе биди најквалитетно)треба да учествуваат големи екипи,а не екипи како нашата,екипа во која никој не знај дали ќе има припреми,а камоли нови играчи,тренер,амбиции....
П.С.
Околу постот на wiz kalifa....
Мала грешка имаш....
Овие измени во бројот на местата шо ќе ги имаме во еврокуповите стапуваат на сила од наредната сезона 2013/14...
Значи имаме право да се пријавиме во Челинџ купот,ама ако е ваква работата не треба во никој случај да се пријавуваме....(а пријавувањето ако не се лажам требаше да биди завршено,ни кажаа дали се пријавивме,ни ништо...:cenzura: зошто ждрепката е наредната недела):unsure:
Зошто ќе треба да играме во група,ќе треба да се плаќа пат,смештај....џабе фрлени пари,во овај момент било која европска екипа е преголем залак за овај Пелистер.....

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Брат дали можи да ми кажиш нешто, конкретно шо се збора, ете ти си од играчите си велам дека поќе треба да знајш
--- надополнето: 19 јули 2012 во 15:22 ---
Со среќа нека му е на филип заслужи да зема пари да види и тој нешто добро од ракометот :)
Брат дали можи да ми кажиш нешто, конкретно шо се збора, ете ти си од играчите си велам дека поќе треба да знајш

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
НИШТО НЕ СЕ ЗБОРА,НИШТО НЕ СЕ РАБОТИ!
Сега ќутат и чекат да видат дали ќе ја бидни работата со трансформацијата(дај боже),ако биди така ќе си одат....(јас не знам како немаат срам да не излезат по сите овие работи шо се случија и да кажат јавно како стојат работите,уште еден доказ дека не се работи ништо).....:tapp:
Ако остани како шо сакаат сите клуба(да биди курташак како досега)изгледа ќе си останат.....зошто ќе немаат толку трошоци за да останат и да си тераат како досега...
Како и да е,ова е СРАМНО ЗА БИТОЛА,шо сите ќутат,си ја префрлаат топката а клубот дојде на питачки стап...:mad:
Во овај момент спас за Пелистер е донесување на законот,оставање на клучојте и ЈАВНО ДА СЕ БАРА ЧАРЕ па и да не се најди одма спонзор,не ќе биди полошо отколку шо е сега,од ова нема бетер,само на поарно можат да излезат работите....

Д

Дуле Пацов

Гостин
НИШТО НЕ СЕ ЗБОРА,НИШТО НЕ СЕ РАБОТИ!
Сега ќутат и чекат да видат дали ќе ја бидни работата со трансформацијата(дај боже),ако биди така ќе си одат....(јас не знам како немаат срам да не излезат по сите овие работи шо се случија и да кажат јавно како стојат работите,уште еден доказ дека не се работи ништо).....:tapp:
Ако остани како шо сакаат сите клуба(да биди курташак како досега)изгледа ќе си останат.....зошто ќе немаат толку трошоци за да останат и да си тераат како досега...
Како и да е,ова е СРАМНО ЗА БИТОЛА,шо сите ќутат,си ја префрлаат топката а клубот дојде на питачки стап...:mad:
Во овај момент спас за Пелистер е донесување на законот,оставање на клучојте и ЈАВНО ДА СЕ БАРА ЧАРЕ па и да не се најди одма спонзор,не ќе биди полошо отколку шо е сега,од ова нема бетер,само на поарно можат да излезат работите....
Шо да излегват брат шо ке ни се , поарно ич нека не излегват ми се гади неможам да ги гледам коштаплери , и тој законот е курташак само 2 екипи можат да го исполнат .Срамно и жално е во каква ситуација го доведоа клубот али то е то јбг , за другата сезона да се најди совреме салам спонзор и да се исчисти клубот од баграта од нив 1 да не остани и ке почниме од нула , битола има капацитет повторно да изгради добар клуб само ако во управата застанат луге шо сварно го сакат клубот .

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Шо да излегват брат шо ке ни се , поарно ич нека не излегват ми се гади неможам да ги гледам коштаплери , и тој законот е курташак само 2 екипи можат да го исполнат .Срамно и жално е во каква ситуација го доведоа клубот али то е то јбг , за другата сезона да се најди совреме салам спонзор и да се исчисти клубот од баграта од нив 1 да не остани и ке почниме од нула , битола има капацитет повторно да изгради добар клуб само ако во управата застанат луге шо сварно го сакат клубот .
Во право си брат за се, ама јас мислам дека нема Битолчанец шо го неќи клубот ... треба да застанат луѓе шо го разбират ракометот, а не неписмени луѓе во тој поглед , не смејме да дозволиме Даниело да биди управа во клубот, то е надвор од умот, какви легенди има Битола, барем во ракомето, наместо да се наместат тие луѓе, со имиџ, со реноме, Даниело го клале и Ефто шо мисли дека уште можи се насила, еееееее брату нема поќе, кој зеде зеде !!!

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
абе не се надевајте луѓе да на ракомет поќе то е помина времето...Се понатаму ќе биди амтерски кллуб со по некое дете шо ќе трча инаку заборајте на силен клуб и заборајте на битолчанец шо го сака клубот

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Луѓе не го тупете за џабе...
Да се повторваме за џабе..се исти постој се трупаат....
Значи оваа сезона Пелистер нема да игра во Европа(за прв пат во историјата):tapp:,јас мислев дека од наредна сезона петтопласираниот тим нема да игра во Челиунџ,ама од оваа година било:D ....
Како тргнала работата успех ќе биди ако се почни сезоната...:facepalm:
И како по обичај штама во и околу клубот...:cenzura:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ќе се почни шо се уплашивте .. Август почетоко би требало негде да се започни :)

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Во Лига На шампиони или кај сакаш ?
Добро бе синка полека, многу обично и просто прашање, одговори со да или со не и крај на муабетот, ти си внатре во клубот и зато прашвам, ако знајш кажи.... АКО ИМАЛО ПРЕДХОДНО ИЗВИНЕТЕ НЕ СУМ ВИДЕЛ !!!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Не мора се да се знај има време ќе почни сезоната ќе се види шо е како е .

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Се гледа шо е и како е...не треба да почни сезоната...уште од сега се гледа...:гомце:

Д

Дуле Пацов

Гостин
Еве секако клубот нема тим и сигурно нема да има никој на трибините нека ги играт утакмиците во горната , па така ке можи глумецот од септември да почни да ја реновира салата , таман до март ке ја напрај за изборите :vozbud: да му е**м се јас него , локум-фест ке ни прај овде , ке ги пусти парите бадијала.

Kajgana Shop

На врв Bottom