Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
И ова ке помине за некој месец ке донесат на проба 20, 30 ракометари ке земат некој, и потоа сите дома ке играме со млади "таленти" и ке не прават резил кој ке стигне. Така беше до сега така и ке биде едноставно оваа управа нема ни капацитет ни концепција се ке заврши каде почна.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Утре има пресконференција колку шо знам ..

Член од
21 септември 2011
Мислења
361
Поени од реакции
642
ke kazat deka Papata potpisa za Vardar!!
a izgleda konecno ke probaat da go predadat klubo!!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Трансфер на преодниот рок ќе биди....Папата во Вардар:pipi:...Каков Столе,каков Ратко.....:pos:
Ај баш да видиме шо ќе кажат....

Член од
7 август 2011
Мислења
207
Поени од реакции
62
Kw go predstavat noviot sponzor :). Papta ne pojaca nas, a go oslabi Vardar so transferot :vozbud:

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
ај на помош хахаххаха:D џам ќе свиткат на новиот прес:pos: само пресој прат да се видат и да кажат дека ТРЕБА ДА СЕ ПОДОБРИ:vozbud:и друго,се молам папата да остани,оти ко ќе сјачаме догодина ќе нема голој кој да клава:tapp:...Кузнај дали е вистина дека се јавува по играчи,а и да се јавува немојте да мислите дека се некој добри ракометари..како шо рече некој погоре оваа управа можеби мисли да напрај добор за клубот ама реално е дека нема капацитет и сила,не ја бива едноставно!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Има спознор изгледа ама ќе видиме вечер поточно :)

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Дали кажаа нешто реално на пресот видов дека имаше ама не бев во можност да го слушам само видов дека Ефто, Кире и Тосето нешто кажуваа. Ама се ми се чини само истото кукање цело време, а и да прикажат спонзор едноставно не верувам повеке во оваа управа, нема капацитет.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 19:11 ---
Дали кажаа нешто реално на пресот видов дека имаше ама не бев во можност да го слушам само видов дека Ефто, Кире и Тосето нешто кажуваа. Ама се ми се чини само истото кукање цело време, а и да прикажат спонзор едноставно не верувам повеке во оваа управа, нема капацитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom