Фан клуб: РК Пелистер

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
го спасија Пелистер сите,баш како шо треба за мерак напраја...ќе има нешто ново,има пак некој спасител??

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Да да, мора да има спасител, ама сега мора некој од спасителите прво да не спаси па после клубо да се спасва, оти вака одлично ни оди по 25 разлика губиме, а овие од по селата ќефој биле дека Пелистер изгубил толку. Тој шо се сити на трагедијата на Палестер да дај госпо трипати полошо да го најди и да бидат ептен безобразни ко Комитите (како шо е опеано во песната ) хахахахаха

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Пораз дома со еден разлика од Тинекс, како капак на најмизерната сезона во постоењето на клубот :(

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Moram da iskazam golema blagodarnost do spasitelite na RK Pelister,za so ni ovozmozija odlicna sezona vo koja beskrajno uzivavme!!! :гомце::гомце::гомце:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Ќе играме во Европа ???
Поарно е да не играме, ова е резил, послаб Пелистер од историјата на клубот нема...
Ако не се лажам последни завршивме во плеј оффот :cenzura: :facepalm:

Z

ziko bt

Гостин
Ќе играме во Европа ???
Поарно е да не играме, ова е резил, послаб Пелистер од историјата на клубот нема...
Ако не се лажам последни завршивме во плеј оффот :cenzura: :facepalm:
Пред Тинекс завршивме,и мислам обезбедивме пласман во квалификациите за Челинџ Купо,одлично место за нов почеток на Пелистер,според многу луѓе летово ако не биди никад нема да биди...

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
од тинекс стиганвме да изгубиме а?:facepalm: уште за кфалификации сме,катастрофа..и јас му искажувам благодарност на СПАСИТЕЛИТЕ шо полека го уништија клубот и ја разбркаа најверната ракометна публика

Д

Дуле Пацов

Гостин
Арно ни се прај дури ова и малку е за будали како нас, пред очи од 2006 ни пропаѓаа клубовите и ФК и РК е сега ке се молиме да дојдел спонзор да го спасел клубот . Па и јас да имам пари не би го спонзорирал ваков Пелистер , па не да е уништен,клубот го вратија 30 години назад во времето ко почнуваше на ракометното игралиште... Е на то ниво сме сега и се чудиме оти немало спонзор.Онај копиљакот Двојче го слушам на Тера треси глупости ке ја реновирал салата па и плус во наредните 4 години Битола ке добиела комплетно нов стадион , сите пари ги исфрли во Манаки и битолско културно лето.
СРАМОТА!!!!!!!!!!!!
На следните локални избори ке гласам за тој кандидат шо во програмата изборна ке истакни јасно и гласно, силен ФК,РК и КК .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Арно ни се прај дури ова и малку е за будали како нас, пред очи од 2006 ни пропаѓаа клубовите и ФК и РК е сега ке се молиме да дојдел спонзор да го спасел клубот . Па и јас да имам пари не би го спонзорирал ваков Пелистер , па не да е уништен,клубот го вратија 30 години назад во времето ко почнуваше на ракометното игралиште... Е на то ниво сме сега и се чудиме оти немало спонзор.Онај копиљакот Двојче го слушам на Тера треси глупости ке ја реновирал салата па и плус во наредните 4 години Битола ке добиела комплетно нов стадион , сите пари ги исфрли во Манаки и битолско културно лето.
СРАМОТА!!!!!!!!!!!!
На следните локални избори ке гласам за тој кандидат шо во програмата изборна ке истакни јасно и гласно, силен ФК,РК и КК .
Хах, сите то го кажват пред избори, а после нив нигде ги нема.

P

PewDiePie

Гостин
Немој да јадеш гомна,да не беше Двојче ќе играше ФК Пелистер во прва лига другата година.

Само треба да се направи нешто повеќе за РК,дај боже летово да се среди тимот и да имаме 3 јаки ракометни екипи.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Немој да јадеш гомна,да не беше Двојче ќе играше ФК Пелистер во прва лига другата година.

Само треба да се направи нешто повеќе за РК,дај боже летово да се среди тимот и да имаме 3 јаки ракометни екипи.
А шо па ти одма со силење ??? Кај доста проблеми има 300 па уште и меѓу нас да се искараме....
Со Генијалецо проблемо е то шо не прај ништо без амин од горе .... Среќа наша ќе биди ако владата земи да прај проект како шо напрај во Скопје со Вардар еден куп пари шо му стегнаја шо го напраја шампион, за да гласат скопјаните за нив, како шо прај во Струмица сега, тешки пари ќе се истресат во кошарката и во ракометот за да го паднат Заев, да се надеваме дека таков проект спремат и за кај нас .......
ОВА ГО ВЕЛАМ ОТИ НЕЗНАМ КОЈ ПАТ ДА ГО НАЈДАМ И СИ НАОЃАМ НАДЕЖ ВО ПРАЗНИ МУАБЕТИ И ТАКВИ МИ ТИ ЧУДА, ШО ДА ПРАЈШ ДА СЕ НАДЕВА ЧОЕК МОРА !!!:pos::facepalm::facepalm::tapp:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Ludnica :vozbud:
Koja razlika e vo rakometot ovaj sostav sega da igraat protiv metalurg ili vardar so 15 razlika ke pobedat
Vkraj e padnat rakometot i kako so kaza ednas crevoto pederite od ihf=skandinavcite gi smenaa ili vovodeja novi pravila i igra na brz centar i se se ispuste samo niv da mu odgovara igrata
Najmnogu mi e zal ne so go eba mihajlo=nacevci rakometot vo Bitola i drzavata za nivni interesi tuku sto ne ja pustija reprezentacijata da igra vo Bitola
ps.ebete se pederi pederi od resen denes ke ve ebime vo gazot tesen :P

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Дали има некоја информација, макар и лага нека е само да се растури ова монотонија ... КЛУЧ У БРАВИ ???

Kajgana Shop

На врв Bottom