Фан клуб: РК Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Misovksi si zamina!
Site neka si odat ne ni treba sport vo Bitola, so ligusi vo upravata!!!!!!!!!
--- надополнето: Oct 20, 2011 1:43 PM ---
Misovski si ojde!
So vakvi ligusi vo upravata, ne ni treba sport vo Bitola. Za zal taa e realnosta vo nasiot "konzulski" grad!!!!!
ај ова обајни ми го: Велиш не ни треба спорт во Битола, со лигуши во управата. Зошто да немаме спорт во Битола заради некои Х личности?
Ако на некој му е сеедно дали ќе има спорт во Битола или не, на друг не му е сеедно.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.419
Поени од реакции
8.542
ај ова обајни ми го: Велиш не ни треба спорт во Битола, со лигуши во управата. Зошто да немаме спорт во Битола заради некои Х личности?
Ако на некој му е сеедно дали ќе има спорт во Битола или не, на друг не му е сеедно.
За тоа што не заслужваме !
Тие личности треба да се кажат со име и презиме и треба некој да ги тргни но кој е тој ???
За жал на сите му е сеедно оти ако некој се интерсира за клубовите и спортот во Битола каде е тој ? Што не се јави некој да да ги преземи клубовите каде се тие личности било бизнисмени били поранешни спортсити било гледачи или навивачи ете нека се јават нека преземат нешто(ете и ти кико преземи нешто ) а не сите ќутат како пи*ки и ич никој ама баш никој к*р не го боли за спортот во Битола !

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Нека си одат сите...
И треба да си одат.....
То е ПРОФЕСИОНАЛНИОТ НАЧИН....
Никој не те толерира да те заебава некој,утре ќе има плата,задутре...па овај ќе префрли,па сметката згрешена........и еден куп изговори драпај си таквото....
Не се ова ланските играчи,да играат за МУФТЕ....
Ова се платеници,странци кои играат за најдобрата понуда...
И никој нема да те чека да го заебаваш за нешто шо си му го ветил,и си се обврзал да му го дајш.....
НЕКА СИ ОДАТ СИТЕ...ЗАЕДНО...
И играчи и "УПРАВАТА"...сите до еден.....и Ефто и Чкембарите,....на чело со Циле.....

Се виде од сите.....посебно од Циле колку е спремен да го земи Пелистер:tapp:
Нека се растури клубот подобро...да не се брукаме појќе,нема смисла ова...:tapp:

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Дали вечера ке има тренинг или уште е активен штрајкот во РК Пелистер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Циле сам не сака да го превземи клубот разберете,не дека ефто не му го давал.Циле дава 100илјадарки ама сака и елем со 100ка и општината со 100ка да учетвуват,е ТУКА ЛЕЖИ ПРОБЛЕМОТ.

Член од
19 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
6
Ima nadez deka ke bidi nesto PELISTER godinava ili poloso od lani ke bidi,ke si zaminat site igraci,ke nema koj da igra????

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За тоа што не заслужваме !
Тие личности треба да се кажат со име и презиме и треба некој да ги тргни но кој е тој ???
За жал на сите му е сеедно оти ако некој се интерсира за клубовите и спортот во Битола каде е тој ? Што не се јави некој да да ги преземи клубовите каде се тие личности било бизнисмени били поранешни спортсити било гледачи или навивачи ете нека се јават нека преземат нешто(ете и ти кико преземи нешто ) а не сите ќутат како пи*ки и ич никој ама баш никој к*р не го боли за спортот во Битола !
Шо можам јас да превземам кога сум само еден обичен навивач и ништо поќе.

Член од
28 септември 2011
Мислења
751
Поени од реакции
1.100
ич да не се секирате се ќе се среди и повторно ќе газиме како некогаш

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Мисовски незнам дали е заминат од Пелистер, ама прее го видов на кафе седеше пајтон

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Дај бе доста ширете дезинформации
Преку к.р ми дојдовте од то
Никој не е заминат и до понеделник ќе се знај се
НИКОЈ НЕ Е ЗАМИНАТ!!!!!!!!!

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Имаа тренинг преѓе играчите...
Мисовски е во Битола и тренираше со екипата...
Тренингот го водеа Кире Поповски и Зарков...
Џурковиќ уште е во Битола,не бил уште заминат,па можно е да се испишмани и да остани во екипата:unsure:
Наводно комуникацијата Циле-Ефто била добра и немало некои проблеми...:unsure:
Странците имале земено ОДНАПРЕД ПАРИ па тука нема простор за мрчење од нивна страна...
Изгледа проблемот е со исплатата на нашите (домашни)играчи.....
Шо кочи и како кочи си знаат само тие....
Како ќе се одвиваат работите понатаму ќе видиме.........:cenzura::cenzura::cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Z

ziko bt

Гостин
Имаа тренинг преѓе играчите...
Мисовски е во Битола и тренираше со екипата...
Тренингот го водеа Кире Поповски и Зарков...
Џурковиќ уште е во Битола,не бил уште заминат,па можно е да се испишмани и да остани во екипата:unsure:
Наводно комуникацијата Циле-Ефто била добра и немало некои проблеми...:unsure:
Странците имале земено ОДНАПРЕД ПАРИ па тука нема простор за мрчење од нивна страна...
Изгледа проблемот е со исплатата на нашите (домашни)играчи.....
Шо кочи и како кочи си знаат само тие....
Како ќе се одвиваат работите понатаму ќе видиме.........:cenzura::cenzura::cenzura:
За Битолчаните мислиш под домашни или Мисовски,Караиванов.Чантурија(ко наш го сметам)?
За овие шо дојдоја летово незнам како е ама за Битолчаните шо играја лани во Пелистер уште ко почнуваше клубот со тренинзи од прилично сигурни извори разбрав дека од управата убо ги исплатиле,Пинки наводно зел 8-9000 евра.

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За Битолчаните мислиш под домашни или Мисовски,Караиванов.Чантурија(ко наш го сметам)?
За овие шо дојдоја летово незнам како е ама за Битолчаните шо играја лани во Пелистер уште ко почнуваше клубот со тренинзи од прилично сигурни извори разбрав дека од управата убо ги исплатиле,Пинки наводно зел 8-9000 евра.
Не знам точно кој како...
Ама сигурно има група на играчи шо не земаат редовно плата....
Како се договорвале во летото не знам,најверојатно сите различни услови и бонуси добиле од клубот,ама нешто кочи во исплатата...
Шо е проблемот не знам....
Да се надеваме дека ќе се средат работите за доброто на сите.....

Kajgana Shop

На врв Bottom