Фан клуб: РК Пелистер

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.914
Поени од реакции
2.959
Не е нормално ова толку пенали да се промашуваат, секој пенал е потенцијално промашување.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
627
Поени од реакции
774
До крајот има уште 3 кола, нашата шанса е денес, а Висла реално гледано има потежок пат! Играат плус со Динамо и последна со Спортинг, каде Спортинг ќе се бори да влези директно првите две екипи кои одат понатаму. Гол разликата воопшти не ни одгвоара, односно ако ние ги загубиме сите и Висла ги загубат сите, треба секоја утакмица со по 15тина гола да ја изгубат (а тоа е невозможно). Најголема шанса е денес да добиеме ние (реално тешко) а Висла да ги загуби сите три до крајот (реално остварливо).
П.С Висла не смее да победи воопшто до крај!
Aј по милионити пат, скоро во 99.9% од такмичењата во сите екипни спортови важи правилото за меѓусебен скор помеѓу 2 или повеќе екипи со исто бодови.

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
796
Поени од реакции
1.461
Браво за победата..... :oeoeoe:

Мора игра и преку лево крило. И пеналите...Немавме среќа али пикер пеналџија не знам некој да користи o_O .
Браво за Раул!!! Ах да имаше негови играчи...
Кога имаме играчи немаме тенер...Сега супер тренер со играчи кубуриме..
Висла пак тепа, шо донегде не ме чуди, Ко ПСЖ и Фуксе не се сега толку мотвирани и да ризикуваат повреди и да играт 110 посто ко одат сигурно натаму.

Али одбраната беше Топ!!! Браво уште еднаш и браво за НУКУЧО!!! :uzi:

Последно уредено:
Член од
1 октомври 2020
Мислења
60
Поени од реакции
160
Жалам шо скУпјанчињата денес нема да го користат "хаха" на објавите :drk:

п.с. Шансите какви и да се, сеуште постојат....

Победа на Митревски :cuc::aplauz::aplauz::aplauz:
Така е, ние да го изиграме нашето па шо биди. Радва енергијата на терен

Член од
24 јуни 2022
Мислења
361
Поени од реакции
899
Denes Hosni odlicen kako vo dobra taka I vo napad(osven ona poslednata frlena vo aut)
Abutovic maestrslen vo odbrana,cela ekipa pozrtvuvana,guinea za sekoja topka.
Za Nikucot se e veka kazano
Pak ke recam ah toj bod so Fredericija I na PSZ se po spisok za somnitelnata utakmica protiv Wisla.
Ponedelnik na menito mi e Alkaloid

Член од
3 јули 2014
Мислења
10
Поени од реакции
12
Aј по милионити пат, скоро во 99.9% од такмичењата во сите екипни спортови важи правилото за меѓусебен скор помеѓу 2 или повеќе екипи со исто бодови.
Еве, табелата како што е сега ја гледаме... Има уште две кола, доколку ние и Висла ги изгубиме двете каков ќе биди скорот?

Член од
30 август 2012
Мислења
3.625
Поени од реакции
6.389
Ма какви инвалиди се во напад 16 пати ги вратија во утакмицата и пак на неколку пати жолти минути како да играт деца , наместо да ја решат тие се инфаркти ни прат.
Нека му напрат споменик на Митревски и реално одбраната беше ок , ама тие жолти минути во напад мора некако да се работи.
Добиени утакмици решаваме на една топка и зависи среќа и моментот како ќе пресуди.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Член од
6 ноември 2024
Мислења
51
Поени од реакции
210
Откако Бранче Ангеловски не е тренер на Пелистер, тимот одигра 17 натпревари на кои има три порази и тоа два од Веспрем и еден од Спортинг, еден нерешен натпревар со Федериција и 13 победи.
Не бе не е до тренеро, неможи ништо да смени тренеро, шо можи еден тренер да напрај, Тајник не чини, Богдан нечини. Оооох бе лелеее, Дедо ми Стево можи да промени нешто.
Истите играчи се, нема нови, дури сме послаби за Цехте, а резултати невидени. Жолтите минути шо ги спомна Џони От се нормална работа во секоја работа, без разлика што и да работите за нешто имате ден, за нешто нема и то е то. А и башка да не се лажиме, Пелистер сеуште не е на тоа ниво да има долга клупа па голема ротација, а со тоа да не се осети жолта минута или пад на енергија и сл. Иако беше инфаркт вчера, јас уживав за сите пари.
Видете ја играта тогаш и сега. Па не знам дали ги пратите тие параметри, Пелистер има втора најдобра одбрана во Лига на Шампиони оваа година, за жал имаме најлош напад, ама не секогаш нападот го добива натпреварот или ако сакате статистички преку 60% натпреварите се добиваат во одбрана.
Ајде одиме во Понеделник полна сала и да му се тресат рацете на децата на Лазаров, да не знат на кај е излезот, па боже здравје да се радуваме и со ПСЖ.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.662
Поени од реакции
2.760
Член од
6 ноември 2024
Мислења
51
Поени од реакции
210
Жалам шо скУпјанчињата денес нема да го користат "хаха" на објавите :drk:
И никогаш не разбрав шо работа имаат Скопјаните на нашиот форум да дремат. За вас не знам, ама мене никогаш, ама баш никогаш не ми има дојдено потреба да влезам во на Вардар форумот и да тресам зелени или да провоцирам... Скопска работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom