Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 септември 2011
Мислења
746
Поени од реакции
1.089
Е тоа не го предвидов хаха

Ама како и да е, вашата гол разлика ќе беше поголема со поголема победа вчера :D

Еве да тепавте со 5 на пример, ќе имавте моментална гол разлика од -5. Тогаш ќе ви требаа +7 со Алкалоид за имате +2, а Алкалоид само +1 :D
Муабетот ми е дека, не е дека ако вчера тепавтњ со поголема разлика, ќе МОРАШЕ пак да бркате +9 со Алкалоид.

Ако тепавте 9 со нас колку што беше на полувреме, тогаш ќе имавте -1, па ќе ви требаше победа од само 5 гола :D
Tocno ke nemase potreba da gi spustame vo - gol razlika . Nie ke bevme + 5, alkalodi +4

Член од
24 јуни 2022
Мислења
349
Поени од реакции
866
Kako I da e ke mora da se dobie Alkaloid a so vcerasniot rezultati tie se dobitni.
Da go dobieme Vardar so gol- dva plus me menva mnogu.
I uste nesto na so lici be ona vcera Komitite so gi pustat na poluvreme,uste 50min da gi izbrksa ke bese vrv.Se zakrevat vo dekemvri da idat na utakmica go jadat studot,patpt I ti gi pustas na poluvreme.Tolku e nesposobna nadata policija bili da e VMRO ili SDSM.
I bravo za eden od komitite na vakvo gostuvane da go donesis sinceto od 4godini e za sekoja pofalba.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Abe ko stigna matematiki da prajme na toj bidzet i uslovi so prajme pokje muabet ,dzabe se igra Regularien del vo razigruvanjeto se ke se resava

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Да, оти Вардар и пред се Алкалоид без пари играат.

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
786
Поени од реакции
1.447
Е тоа не го предвидов хаха

Ама како и да е, вашата гол разлика ќе беше поголема со поголема победа вчера :D

Еве да тепавте со 5 на пример, ќе имавте моментална гол разлика од -5. Тогаш ќе ви требаа +7 со Алкалоид за имате +2, а Алкалоид само +1 :D
Муабетот ми е дека, не е дека ако вчера тепавтњ со поголема разлика, ќе МОРАШЕ пак да бркате +9 со Алкалоид.

Ако тепавте 9 со нас колку што беше на полувреме, тогаш ќе имавте -1, па ќе ви требаше победа од само 5 гола :D
А шо ќе биди ако сите да ги тепаме до крај и со 3 и со 2 бода да почниме па и еден?
Ако немаме пораз до крај и гости и дома?
На то треба да се фокусираме :uzi: а не ко бабите на пазар на тезгите шо пресметват колку јаболчиња во ќесето ќе останеле за 100 ден, кој зел кој не зел..:D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.069
Поени од реакции
9.871
Реално, ростерот на Пелистер е неспоредлив со тој на Вардар и Алкалоид. Еве само од голманите да тргнеме, Митревски - Илич се неспоредливи во однос на Еспиња - Гогов и Кизич - Галевски. Едноставно Пелистер треба и убедливо да освои титула, буџет, играчи, клупски аспирации, Лига Шампиони играат и не смеат да си дозволат пораз од 7 разлика, макар со втор тим играле. Вчера тепаа, но да ти се вратат дома од -9 до егал финиш, ја би се осеќал ко да изгубиле.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.202
Поени од реакции
2.389
Kako I da e ke mora da se dobie Alkaloid a so vcerasniot rezultati tie se dobitni.
Da go dobieme Vardar so gol- dva plus me menva mnogu.
I uste nesto na so lici be ona vcera Komitite so gi pustat na poluvreme,uste 50min da gi izbrksa ke bese vrv.Se zakrevat vo dekemvri da idat na utakmica go jadat studot,patpt I ti gi pustas na poluvreme.Tolku e nesposobna nadata policija bili da e VMRO ili SDSM.
I bravo za eden od komitite na vakvo gostuvane da go donesis sinceto od 4godini e za sekoja pofalba.
Teska mizerija od policija od sekogas
Deca, zeni obicen narod ne ostava da odi do wc ejj alooo ne ostava da izlezis porano od sala a ne znaj koj kakva potreba ima. Samo kaj nas go ima ova nekoj da ti go skrati pravoto na dvizenje nesposobni edni.
Inace za maliot da prv bese v sala vlezen ke go bidi to dete :oeoeoe:

Член од
2 август 2011
Мислења
1.247
Поени од реакции
1.622
Не е ништо трагично, доаѓањето на Раул и тоа како се осети конечно нешто играме. Второто полувреме е плод на несериозноста вероватно потценувањето на вардар и помислата дека е завршена работа. Но мора да се потенцира и уморот и немањето решение на одбрана 5-1. Тајник игра како друг играч ама нема замена исто и Фитиљот нема замена што се случува со Борзаш не знаеме но ако и кај трет тренер не можи да се наметни а е донесен за бомбардер вероватно има бибачки во глата. Сега со три засилувања на полусезона и ослободување на неколку играчи далеку пред алкалоид и вардар ќе бидеме. И сеуште е се во наши раце не е невозможно да се демолира алкалоид.

Член од
3 мај 2022
Мислења
167
Поени од реакции
1.683
Сега специјално го прегледав преносо да видиме како "комити ја навлекоја публиката да пеј за мкд баш во моменти ко се кршел резултато"

Чкембарите ја почнуват државната химна на 9 ГОЛА РАЗЛИКА ВОДСТВО ЗА ПЕЛИСТЕР.

Комити неколку пати повикват на заедничко скандирање и не се поддржани, значи не "ни паднала круната" оти во моменти ко ќе ни се серат на државата најстрашно нешто е да се испеј државната химна.

Ако мислите дека нема да сте поддржани во то шо искрено го мислите не мора да ја извртвате вистината и да се клеветиме меѓусебе.

Бидете здрави живи се гледаме пак заедно на трибина:pijani:

Член од
17 јули 2024
Мислења
58
Поени од реакции
87
Дај боже да тепаат тука со 8 против Алкалоид, тогаш ќе биди интересно да се прати, ма да пак ќе речам плеј оф-от ќе кажи се!

Член од
28 септември 2011
Мислења
746
Поени од реакции
1.089
не мора да ја извртвате вистината и да се клеветиме меѓусебе.
оти во моменти ко ќе ни се серат на државата
Ajde za da ne se "izvrtva" vistinata
*Oti ne se ispeja himnata pred da pocni utakmicata kako so se pej segde kaj so se intonira ?
*Dali trebase da dojdat za da se ispej za da se uverat vo patriostvoto ?
*Dali na poluvreme ni se posraja na drzavata pa radi to se ispej na pocetokot na vtoroto ?

Zdravi , zivi i srekni praznici na site ✌

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
nemashe potreba spored mene tolku pesni za makedonija se iskoristi za da splasni pritisokot na igrachite i tie pushtija koncite, tie ko go vidoja rezultatot pocnaja samo to da pejat se na se mnogu chudno se ispodesi se na brzina nisto ne ni odeshe bukvalno celi 20 minuti, i trenerot ko da ne znaeshe sho da napraj dojde do to pavle piker samo za da ne brka izmena, za to go postovam verojatno kje mu se namerachi na zhare sho e eden pravec igrach i mozno e da go shutni, prvoto ona sho go doziveavme i atmosfera i igra to e pravoto i to ni faleshe, taman rekov ova e momentot da ja naprajme konecno vistinskata atmosfera, da ne bea igrachkite i komiti mozi kje gi doizgazevme..

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Како од "нацистичка" група, како на само пред недела две "најпатриотскиот" град во Македонија му засмета пеењето на ДРЖАВНАТА ХИМНА ОД ЦЕЛИ 2 МИНУТИ?

Како Чкембари од 30 секунди песна против браќата и 2 минути химна ја паднаа атмосферата во второто полувреме? Во моменти кога не ни се кршеше резултатот и водевме со 8-9 разлика.
Па и на крај сме и криви што не сме победиле со над 3 разлика?!?!?:facepalm:

Ај да ја свртиме тезата...едно полувреме трај од 45-50 минути(со се прекини и тајмаути), каде беше останатата публика да пеј за Пелистер кога во второто полувреме над 40 минути се пееше за Пелистер.
Не е ова оправдување на групата за лошото второ полувреме, си имавме и ние второто наши "жолти" минути...но неприфатливи се сите овие клевети за групата!

Првото полувреме беше едно од најдобрите последните години.

Член од
23 мај 2024
Мислења
136
Поени од реакции
273
Како од "нацистичка" група, како на само пред недела две "најпатриотскиот" град во Македонија му засмета пеењето на ДРЖАВНАТА ХИМНА ОД ЦЕЛИ 2 МИНУТИ?

Како Чкембари од 30 секунди песна против браќата и 2 минути химна ја паднаа атмосферата во второто полувреме? Во моменти кога не ни се кршеше резултатот и водевме со 8-9 разлика.
Па и на крај сме и криви што не сме победиле со над 3 разлика?!?!?:facepalm:

Ај да ја свртиме тезата...едно полувреме трај од 45-50 минути(со се прекини и тајмаути), каде беше останатата публика да пеј за Пелистер кога во второто полувреме над 40 минути се пееше за Пелистер.
Не е ова оправдување на групата за лошото второ полувреме, си имавме и ние второто наши "жолти" минути...но неприфатливи се сите овие клевети за групата!

Првото полувреме беше едно од најдобрите последните години.
Jas so rozevite naocari i ostali so ne zborvat taka, ko ke zborvam i se nerviram za del od izrodot na gradot so nisto ne mu cini i po se plukat, ete nie takvite sme krivi, kuro pusaci itn. Potpolno se slozvam so tebe za komentarot, utakmica e derbi e, sekogas mozi podobro i to e to, inace vie ko ke me prasate kako gledam so rozevi naocari ene go poslednoto video videte go i ke vidite ama pak nema da sfatite poz

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
site zaedno imame krivica pred se igracite fakt e deka se izgubi fokusot za utakmicata mene mi e se zaradi zal za kakvo prvo poluvreme beshe se sevkupno od igra do navivanje za posle onaka da se zavrshi da si prat flimovi deka ni izgrale neshto

Kajgana Shop

На врв Bottom