Џабе лицитирате со имиња, можи да нема врска муабетот и да договорат некој сосема трет.

Јас не вервам дека се кадарни да договорат салам бек, дајбоже да ме демантират. Овие имиња вие шо ги пишите се супер играчи и би биле екстра засилувања, ама дали се реална опција и дали воопштп се преговара со некој од овие ќе кажи времето.
Јули месец дојде, освен африкански играчи нема ништо асолно на пазарот. Требаше псоовреме да се испазари за бековската линија.
Хосни со Цехте се топ тандем за десната страна, ама Хосни го знајме и знајме шо да очекуваме од него.
За друг африканец сум скептик... Знајме сите Суси како помина пред две години.
Некако слабо се снаоѓаме на трансфер пазарот.
Да почекаме овие дена да видиме шо ќе објават. Времето не работи поќе во наша корист. Среќа шо ја задржавме 80% од екипата, иначе ако требаше да носиме 7-8 играчи како лани, ќе ја ебевме утката пак.
@Simev -> Кивата шо кажва, ќе те фрли во депресија од неизвесност... Ќе чекате прво министер да стани или веќе има редица од спонзори пред Јане ? Нема да го дочекаш стартот на сезоната ако продолжи вака да те фрла во неизвесност. Ајде ако не, тука ќе читаш нови трансфери и спонзори во наредниот период, нема џабе акаунтот да ти биди на Кајгана.