Ако изгубите, ние ќе бидеме шампиони ако ги тепаме и двете. Али тоа е научна фантастика.Ako ja tepame denes Struga I ne daj boze izgubime posledno kolo doma od Alkaloid pak sme sampioni ? Oti gledam dva boda e razlikata so1961 pa so resava megusebniot ?
P.S.Do sega samo Lesjak ne vadi...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ne znam za tebe ama mene mi se plasi okoto vo poslednoto kolo poarno vie pred vreme da izgubite od Ohrid I mirna glata da ni bidi na site so znaci so resava od prviot del mestoto na tabelata?Ако изгубите, ние ќе бидеме шампиони ако ги тепаме и двете. Али тоа е научна фантастика.
gedban braniAko ja tepame denes Struga I ne daj boze izgubime posledno kolo doma od Alkaloid pak sme sampioni ? Oti gledam dva boda e razlikata so1961 pa so resava megusebniot ?
P.S.Do sega samo Lesjak ne vadi...
Znaci da sudat nacevski i nikolov za posigurno so drugite ke se tresime do kraj upm ,a ovaj porazot vo kupot se mislam ne vrati vo prvo odelenie ne e istata ekipa so bese prethodno cela sreka so zavrsva prvenstvotogedban brani
ako ne ja svatat serizono vtoroto so sreka da ni e
los pristap na cela ekipa fitiljo ja skris stativata poke pati petar isto i must play igraco emko so strasna tehnika na dodavanje retko koj igrac vo mkd mozi da se pofali so takava tehnika 3 pati v aut ja frli ama nema vraka must play e toj
inace ako izgubime denes/nedela golemite od sk se sampioni a vo slucaj na nereseno nedela ke imame isti bodoj ke resava gol razlikata tuka sme mnogu napred +10 mozi i poke da e
Da ne zaborajme deka lanskiot kup vo Ohrid Metalari so ortakot negov ne iskinaja, a za Krkacev I Kolevski neznam gledam na koe nivo e padnat se rasprava so bitolcani na fb portaliКркачевци не идат во Битола, не се осеќаат сигурно, Благојче и Диме нема да судат дека се битолчани и во Битола се игра. Значи Начевски и Николов ќе се за со Алкалоид.
Не нема да се случи тоа.Алкалоид не добива ништо со победа,така нема ништо да направи да го навлече вашиот гнев.Посебно селекторот повеќе сте му подраги затоа што бил ваш играч а Вардар не може да го смисли.Во купот се добива пехар и тоа им беше потребно а не одработуваат за други.Шампионот е познат.Срамота е да се прашваме кој ќе суди на меч за титула во Битола.
Абе кој сака нека суди, не смеат да помислат да ќикснат ама гледајќи го финалето нема да ме чуди да изгубиме дома иако бев убеден дека нема екипа шо можи да не победи во Битола.
Ми е срам шо пишам дека можно е да ќиксниме дома од тинејџери и да се плашиме дали титулата ќе ја одбраниме.
Дното го пробивме некни во финалето, незнам дали можи од то подолу... Ако успејме и во то, нема шо да разговараме поќе.
Нема шанси да ве победи Алкалоид во Битола. Да му требаше победа за титула можеби некако и да се залагаа овака ќе бидат само добар спаринг партнер во шампионската атмосфера во салата. Така да размислувајте каква атмосфера ќе направите во салата одколку да се плашите дека Алкалоид без никаква мотивација за победа ќе ве победи.Ne znam za tebe ama mene mi se plasi okoto vo poslednoto kolo poarno vie pred vreme da izgubite od Ohrid I mirna glata da ni bidi na site so znaci so resava od prviot del mestoto na tabelata?
oti sega sme podobri vo megusebniot vo playoff