Тој циркус јојо клуб, сезонава неколку пати ве понижи. Супер-купот во Струмица, два пати мислам победа во Скопје и ваша пирова победа против скрпената постава на Вардар(поради тоа што сите други беа во ВЦ), натпревар по кој цела сала аплаудираше, зошто и самите бевте свесни дека тој натпревар и покрај резултатот го доби тим кој можеби не беше поквалитетен на паркетот, но и те како ментално ги понижи вашите ракометари. А колку се надевавте на тој натпревар, дека сите фрустрации ќе си ги излечите...Последнава ваша победа во Битола, беше егал буквално до 40 и некоја минута а без главните три играчи игравме. Ако не ме лаже меморијата, нерешено беше на полувреме. А со кој тим игравме, си знаете и сами.
НЕМАМЕ ИЗГУБЕНО ТИМ НА ТИМ СО ВАС сезонава мислам. Разбираш кој срам е дека не победивте единствено кога бевме осакатени од повреди? Па така и ја изгубивме титулата. Не со вас туку против Тиквеш. Две години шампиони без било каква доминација врз Вардар. Јапончето го сонувате. Додека беше повреден се ситевте, па уште коментари ,,нека дојде бе"..дојде и пак ве дешифрираше. Ама неее...немаме што па ајде ќе спомнеме за Ватростална...мизерно
И ова не е наменето кон искрените навивачи на Еурофарм Пелистер, кои јасно вчера видоа
каква лакрдија може РФМ да направи кога сака. И со право се плашат зошто допрва ќе се наметнува ваков принцип и на судење. Па вакво судиско понижување и тоа врз двократниот европски шампион и мислам тимот со најмногу титули во Купот..можете да замислите што може вам да ви се случи во недела. И онака со Тиквеш игравте егал до 50-та. Бев во сала знам, не ми збори кога не си бил
Е старо бе, 50ка ќе напукаш уште малку, комплексот се уште те држи на најјако. И што треба да ти пишам сега? ,,Само 7 здрави играчи се потребни за понижување на Еурофарм сред Битола?" Ова? Ти може старееш, ама комплексот се уште те дрма како во 20-тите..
Тие ,,само двајца битолчани" колку пати досега ги имаше плукано лично ти, заради грешки кои ги направиле против Еурофарм(со тебе само вака)? Знаеш ти многу добро што се случи на паркетот вчера ама пусто турско не ти дава.
Многу бргу ќе зачука Алкалоид и на ваша врата, не клубот туку проектот, можеби не утре ама за кратко сигурно да. Е тогаш сосем поинаку ќе пишуваш.
Велиш ,,Сме имале среќа не сме влегле во финале" ...од кај се засили вака бе море? Од меѓусебниот дуел сезонава или од вашиот победнички настап во ЛШ? Ах бе, не ти дојде памет и не ти дојде. Скроз те утепа комплексот..дури ми е жал за тебе искрено.
Пак ќе кажам, ваквите коментари ги насочувам конкретно на дотичниве ликови. Секоја чест за сите кои вчера ферски искоментираа, бидејќи беше и повеќе од очигледно. Верувам дека истите се и повеќе од мене свесни дека опасноста од ваков Алкалоид е многу поголема од победа во финале. Мислам дека допрва ќе играат мнооогу попрљаво, ама некој нема да го види тоа од комплексите.