Фан клуб: РК Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
upm ke bidat napaleni ko denes decistata ako ne vlezat najako nasite ke se isposerime

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Јас мислам најнапален ќе биди Кркачев , ако планират вака да судат финале поарно нека не се игра утакмицата оти нема да заврши

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
Ебати клубот умрен , еднаш ќе сум за 1961 и ќе се избламират, циркус јојо клуб се станати ,ајде до година со Шего и Кашпарек подруго ќе е :lolzz:. Недела сериозно да си ја сватат работата мора да го крениме нивото на игра ако сакаме титули!

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Ебати клубот умрен , еднаш ќе сум за 1961 и ќе се избламират, циркус јојо клуб се станати ,ајде до година со Шего и Кашпарек подруго ќе е :lolzz:. Недела сериозно да си ја сватат работата мора да го крениме нивото на игра ако сакаме титули!
Недела и со 70-30 судење за нив ќе ги тепаме , се над тоа ќе има прекин o_O

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.367
Поени од реакции
8.468
Само тројца Битолчани (два судии и галевски)беа повеќе од доволно за ватростална да загуби а цел тим да беше потоп баш ми е жал шо вака се деси многу појако ќе беше финалето со нив и да ги помочаме ама јбг имаат среќа денес отпаднаа ,шо е тука е сега ќе мора да се заврши работата до крај за двојна круна против децата на Киро

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.344
Поени од реакции
5.377
Ги отепаја судиите, ептен судење за тимот на Жика, шо да прат и битолчаните така е наредено, на претходниот меч исто ко судеја тие, па апла форсираја за Вардар, дури Киро тогаш ја спука со кумот, заебаја работа шо ќе имаше право дерби со многу публика, а можи вака си ја олеснија и работата.

Не летајте многу дека ќе ги изгазиме, многу ме плаши Кркачев со Колевски мене, еднаш знајте како поминавме баш со нив, после ни судеја со Охрид, ама па таму исто ко во Битола да се играше, цел град се крена таму и имаше притисок и атмосфера како дома да сме.

Апсолутен фаворит сме, за клуб како Пелистер подобра опција ни е Алкалоид отколку Вардар, на навивачки план подобар избор ни беше да сме со Вардар.

Играчки подобрите сме ние, ама да не решава друг фактор :unsure:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
788
Поени од реакции
1.449
А бе само будала можи со овој ростер и однос на силите да си дозволи да изгуби двојна титула која од 2005 ја чекаме...
Ако сака нека на судиите им се придружат и Начевци и Алкаидовци, како сака нека ја местат за нив барем некое "титулче" да лапнат.....
Хероите вистински на вакво сценарио ќе се познаат и обратно предавници,слабичи и платеници ќе излезат на видело....
Сме чекале 18 години за титула и куп!!!!
АЛО САМО ГАЗЕЊЕ НЕДЕЛА А БИТОЛА ЕРУПЦИЈА НА ЦЕЛ ГРАД!!!!!
Друго ништо не признавам!!!
Немојте управата да наседнува на обеќавања и идеи!
Доста служевме за потсмев и лажен џентлментизам.....ГАЗИ И САМО ГАЗИ!!!!
Автоматски споено мислење:

IMG-ae52ad960a87025dbe657eb9f949d7a7-V.jpg

Последно уредено:
Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.144
Поени од реакции
1.898
Само тројца Битолчани (два судии и галевски)беа повеќе од доволно за ватростална да загуби.
Четворица... Не го заборавај Карасманакис.
@DupiMandalo не само Галевски и Валентин треба врајќање да си ја поправи грешката Бранче шо го однесе во мултиесенс.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Четворица... Не го заборавај Карасманакис.
@DupiMandalo не само Галевски и Валентин треба врајќање да си ја поправи грешката Бранче шо го однесе во мултиесенс.
Карасманакис и Галевски мора уште одма да се реагира да се вратат во Битола уште од наредна сезона .

За Митев незнам која е причата за Странство ама мора да запнат и за него ако има и 1% шанса да се дојси во Битола.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.134
Додека постои Алкалоид со Кире, точно 0% шанса имате да потпишете било кој од нив. Поверојатно е они да ви соберат некого од браќава Атанасијевиќ, отколку вие нешто од кај нив.
Убаво си работат со Кире, плус ќе си добијат сигурно место во решрезентација. Па ниту за нив не е добро на оваа возраст да сменат клуб за да грејат клупа. Ваму имаат целосна доверба и играат константно.
Марче иде во Германија со сигурност, само веројатно од понаредна сезона.

D

DupiMandalo

Гостин
Можно е да има премин на играч од Алкалоид во Пелистер уште од наредна сезона.
Ќе има подетално инфо ко ќе се објави новата платформа наредна недела после купот.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.144
Поени од реакции
1.898
Марче иде во Германија со сигурност, само веројатно од понаредна сезона.
Мирче не оди никаде има договор активен уште 2 години, Петар и Павле исто така се со активни договори и се врзани со Бојан многу, единствено Емко кој исто така е под договор за 24/25 Киро може да го прелаже, за се останато мислам дека тешка мисија е.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
349
Поени од реакции
867
Vi rekov uste pred nekoj den deka site ovie promeni na termini I igrane na kupot vo sk se pravi za da osvoi kup Alkaloid a ne Vardar.
Vardar nema ni sila ni pari za da plaka sudii ili da menva termini.
Inace denes gi otepaja sudiite kiradziite,nesto slicno a mozi I poloso I nas ne ceka vo nedela,masakar ke bidi sudeneto.
Pred nekoja godina koga mi velea ke gi barate Nacevski I Nikolov da vi sudat v lice mu se smeev.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.144
Поени од реакции
1.898
Под Марче, мислев на Митев :D
Моја грешка недочитав убо Мирче Калајџиески мислев а недочитав убо за Марче...
Сепак најголем дијамант ќе биде Дамјан од сите овие надежни ракометари, долги раце преглед на игра, само посветеност и ќе достигне превисоко.

Kajgana Shop

На врв Bottom