Фан клуб: РК Пелистер

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
788
Поени од реакции
1.449
Аууу..Сега Југо си зеде и соговорник за ќезење и инќери праење :kuracc: ...Изгорен е да е коментира кога не ни оди и да се сити...Еееее.Коментатор на јавен сервис...Срамота!
Да му ги затниме муцките на сите со дупла круна па ако сака и по 100 грешки да прајме...
Пукнете хејтери!!! :uzi:
Ама и гостинот го заеба!!! :kuracc:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.367
Поени од реакции
8.468
овај требит под хитно да го мафните од клубот,не заслужвите вие ваков Ропак да имате за тренер....сите тајмаути му се бедни..тежок сељак...
Ako go zemi kupot oti titulata e sigurna uste dolgo ke go gledate inaku site se gore dolu tuka aljusot, rade so znajenjeto e sega pristapot e razlicen I 90% e rabotata na trening a drugoto e so na tajmaut Isto 90% e odbranata kade 50% e e golmanot I tolku e rakometot so znaci nema nisto loso da ja kazi realnosta Brance go zbora na prekini isto I posle zavrsvanjeto na utakmicata ona so go zborame nie hejterite znaci e realen deka treba I mora podobro da znaat koj dres go nosat rskometarite samo so takov pristap mozi da se vrstime na mestoto koe go zasluzuvame kako klub so znaci ima poddsrka za vakov priststap protiv tikves morase I trebase povekje da se razbudat oti Nedela nema da imame vakva sansa bilo kako bilo nie sme finale sega neka mu se is ispraj pola Bitola vo salata pa da se cudat ulajte se razbira finale so vatrostalna da igrame so drugite nema da e interesno I da gi pobedime

P.S.Celta gi opravduva stedstvata a na portal portalite skopski mozi da mu kisni odime vo finale !Posle Nedela mozi da zamislam so ke bidi placenje kolku e ocigledno ova od Avion se se gleda !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
D

DupiMandalo

Гостин
Никој не го спомнува Радивојевич а дечкото искина втората полусезона. На секој меч 120% дава и заедно со Фитиљо ја носат екипата во плејоф.
А ко ќе ми текни како го плукаја тукс некој членој... Ехеее, кловн бил, џабе пари земал, зошто бил донесен.
Дајбоже Ненад шо побрзо да сњ врати на терен, ама мора Богдан да се задржи уште барем една сезона минимум.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.367
Поени од реакции
8.468
Никој не го спомнува Радивојевич а дечкото искина втората полусезона. На секој меч 120% дава и заедно со Фитиљо ја носат екипата во плејоф.
А ко ќе ми текни како го плукаја тукс некој членој... Ехеее, кловн бил, џабе пари земал, зошто бил донесен.
Дајбоже Ненад шо побрзо да сњ врати на терен, ама мора Богдан да се задржи уште барем една сезона минимум.
Cekaj prvo da go zemime kupot i prvenstvoto pa ke mu se pusti raka isto kako na Ilo vo fudbalot prvo neka se zavrsi rabotata posle i castenje ke ima vo rascekor ,epinal kaj so saka do togas nema so da komentirame osven deka fitiljot ja napraj razlikata !

Kupot ne sme go osvoile od 2005 mislam pregje rekoja ko bese so metalurg vo Bitola finaleto sostore vrvenje godinite upm kako vcera da bese so trifun

Член од
24 јуни 2022
Мислења
349
Поени од реакции
867
Cekaj prvo da go zemime kupot i prvenstvoto pa ke mu se pusti raka isto kako na Ilo vo fudbalot prvo neka se zavrsi rabotata posle i castenje ke ima vo rascekor ,epinal kaj so saka do togas nema so da komentirame osven deka fitiljot ja napraj razlikata !

Kupot ne sme go osvoile od 2005 mislam pregje rekoja ko bese so metalurg vo Bitola finaleto sostore vrvenje godinite upm kako vcera da bese so trifun

Posledno osvoe kupi e vo 2005 godina vo Kumanovo igravme finale so Metalurg 28:25 mislam deka zavrsi natprevaror,vo 1/2 finale go dobivme Vardar so eden gol razlika

Член од
2 септември 2016
Мислења
881
Поени од реакции
2.010
IMG_0059.jpeg

IMG_0058.jpeg
odluci se ednas so sakas

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
D

DupiMandalo

Гостин
Ете кога ме цитираш, прочитај шо пишам тогаш и шо пишам сега.
Дека треба да се задржи уште една сезона дури да се ухода Белистојановски и да се врати во шема Костески. То е уштр една сезона во Пелистер за да немаме пад во квалитет на та позицја.
Дека е подобар Костески од него уште стојам на тој став, ама дека џабе бил донесен тука и џабе толку скапо платен бил, ете сега демант. Секој натпревар во плејоф е на високо ниво и носител на играта, константен.
Ако се покажи Белистојановски во прв тим и Ненад се врати во форма, тогаш неаме потреба од странец на та позиција. Ама за наредна а можи и понсредна сезона, ите како треба.

Член од
22 септември 2021
Мислења
236
Поени од реакции
950
Сериозно треба да си ја сватат со Алкалоид, победата во првенството од 10 разлика не е реална. Кренати се во играта, мораме максимален пристап во финале.

Член од
10 јуни 2022
Мислења
25
Поени од реакции
53
Сериозно треба да си ја сватат со Алкалоид, победата во првенството од 10 разлика не е реална. Кренати се во играта, мораме максимален пристап во финале.
Исто и во првенството.

Член од
25 август 2019
Мислења
325
Поени од реакции
478
Ke si ja sfatat uste edna 10ka ke krkat pa za dve nedeli pak ke mu dajme so se kromidce:D:D:D
I PAK KE KAZAM DVOJNA TITULA !!!!!!:pijani::pijani::pijani:

Kajgana Shop

На врв Bottom