Фан клуб: РК Пелистер

D

DupiMandalo

Гостин
Хоџич и Самоил мора подитно во прв тим од наредна сезона. Треба да се види дали планират да го користат Павле А. и шо ќе се прај ако немат таков план. Поарно нека го пуштат во Алкалоид, детето ќе го запустат на клупа. Исто и Митревски и Мирче од двојката треба прекоманда во прв тим.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.136
Поени од реакции
1.889
Хоџич и Самоил мора подитно во прв тим од наредна сезона. Треба да се види дали планират да го користат Павле А. и шо ќе се прај ако немат таков план. Поарно нека го пуштат во Алкалоид, детето ќе го запустат на клупа. Исто и Митревски и Мирче од двојката треба прекоманда во прв тим.
Сите се млади не им е место за прв тим, нека направат полнолетност и Алем и Самоил па да размислуваат за повеќе пред се да врзат коска уште се мали и тоа е причината шо самоил се повредува често. Мирче му треба исто уште година дена за да созрее, за Митревски верувам дека може повеќе но ефектот би бил исти ко со Емко. Ако го немавме Борзаш да вреди да го истуркаат но џабе само клупа ќе грее.
Единствено Бели е мангупот за во прв тим.

D

DupiMandalo

Гостин
Хоџич е зрел да се развива во првата екипа. Можи првата сезона нема да има некаков импакт, ама сигурно ќе се надоградва поќе во првата отколку во втората екипа и да се мрцвари со тренери од типот на Пинки.
Павле Атанасијевич највероватно ќе го пуштат летово, па ете простор заХоџич.
Исто и Танкоски изглеа ќе го пуштат, тука Мирче можи да се вклопи како втора/трета опција во првиот тим.
Не ја глеам поентата да ги држат Павле и Емилијан ако веќе втора сезона во првиот тим, ниеден тренер досега (а се изредија неколку) не им дава шанса... Значи ниеден од нив не препознал потенцијал во нив и треба да се барат нови деца. Ко веќе не добиват шанса ни со послаби екипи во плејоф, тогаш која е поентата да ги држиме во состав. И за нив и за нас е контрапродуктивно.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Ако е вистина за Атанасијевиќ па и за Емко баш ќе ми е криво. Штета шо незнајме да извадиме ракометари , и те како се потенцијал и двата. Посебно близнакот крв плука за дресот , не смејме туку така лесно да се откажиме.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
329
Поени од реакции
766
Rano e da se dava sansa vo prva ekipa na nekoj igrac od dvojkata, ne se iskoristeni ovie igraci so se sega vo kecot a kamoli da nosime novi.
Bliznacite mislam deka ke ostanat i naredna sezona, tuka se i Emilijan,Cvetan,Petrovic ima dogovor na uste edna godina so znaci imame dosta mladi igraci za dokazvane, ne ni trebaat dopolnitelno novi.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.114
Поени од реакции
8.010
od dvojkata nieden ne se prikazva asolno da deli od site gubat samo prilep go tepaja doma daleku e ocigledno deka nekoj vredi od tamu da zasluzi za prva ekipa, osobeno sho i vo prvata imame vekje 5-6 takvi diskutabilni sho ne se znaj dali se za tamu ili ne se, mnogu e teshko da se napraj pravata selekcija spored mene oti site se gore dolu nekoj prosek nieden ne odskoknuva da e nad to, mnogu faktori treba da se pogodat za da se napraj asolen eden barem nash

a za utakmicata denes ako ne ja dobijat vreme e platenicite sa se pustat peshki da se vrakjat od ohrid

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.171
Што се замарате си го имате вие со охриѓани ваши луѓе се исто како и кавадарчани,ќе се сликате на крај двете екипи заедно и то е то ..сигурна победа за вас.
И? И за то да не треба вас да ве прашаме или Борко?

ВО НОВАТА, ДРЖАВА, БИТОЛА Е ГЛАВЕН ГРАД !!!

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Лошо претчуство маме да му ебам,се надевам сум грешка. Напред Пелистерее!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.886
Поени од реакции
72.926
Тепате, ко ќе тргне за нас надоле работата, тргната е :D Ја решавате титулата вечерва.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.277
Поени од реакции
8.116
Isto I tuka se mislam sudite ke ne sjebat pak pa za toa da pisam poslednite 10 minuti treba da gi igrame bez najdobriot nas igrac I kapiten Fitiljot oti ke mu sudat cekori da ja sejbi utakmicata za toa drugite da si ja zarabotat platata ke treba da izigraat poslednite minuti da ne se ceka se crlo vreme na kapitenot I ne smjem 7 na 6 da igrame nema potreba samo miren napad ako krevaat pasivna ke padnat ne mozi da izdrzat do kraj a na tribina se gleda ludilo

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.886
Поени од реакции
72.926
Инкери прајш а...
Ах шо курнас си ти.
Не овојпат, сепак по завршувањето на вашите настапи во ЛШ се консолидиравте и во купот во Охрид и во Автокоманда докажавте дека ќе го приведете првенството кон извесен крај. Реално со поразот во Кавадарци ви дадовме поклон кој не може да не се искористи.

@Незапирливи 1903/87 ми е сведок дека типував дека на полувреме ќе водите 5, на крај ќе тепате 12 :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.277
Поени од реакции
8.116
Не овојпат, сепак по завршувањето на вашите настапи во ЛШ се консолидиравте и во купот во Охрид и во Автокоманда докажавте дека ќе го приведете првенството кон извесен крај. Реално со поразот во Кавадарци ви дадовме поклон кој не може да не се искористи.

@Незапирливи 1903/87 ми е сведок дека типував дека на полувреме ќе водите 5, на крај ќе тепате 12 :D
Vistina golema razlika e posle LS plus Brance so crvenite obrzi e treneriste za prethodnite plus Fitiljot e lider pari vredi ko ke vidis dopolnato so Pesevski,Manaskov,Srbinot I dvata Slovenci sme ubedlivo najdobra ekipa vo ligata a Lesjak I Habibi se posebna prikazna taka da nema so da araqt drugite I vgodina so Nikucot I kopmanija

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom