D
DupiMandalo
Гостин
Точно така.Me plasi cela ova euforija so Ohrid.....i princezite nasi koi ne se kadarni da izdrzat vakov pritisok i faktot sto relativno lesno gi dobivme za kupot....
Sega treba da se pokazi dali sme sampionska ekipa, po toa sto go vidov dosega nemam nekoj golem optimizam i mislam deka se mozi da se sluci, ne sum ubeden vo apsoluten triumf...osven vo nasiot na tribinite
Ова екипа не покажа карактер и ги изгуби сите клучни натпревари досега ова сезона.
Некако луѓето ептен сигурно си ја земат победата па и титулата до до крај.
И да победиме во Охрид не е ништо ГОТОВО!
Имаме уште 4 кола до крајот од кои 3 се незгодни противници, во гости со Пролет ( овие ме плашат најмногу) и дома со Тиквеш и Алкалоид. И со Тиквеш и со Алкалоид не смејат да се опуштат и да ги земат здраво за готово а поготово мечот со Охрид во недела.
Чекор по чекор и до последно коло нема опуштање. Да победеја во Скопје сега ќе можевме да разговараме за титула, вака не смеј да се слави пред време да не ни се деси сценарио Војводина од пред некој ден во купот.
Цела држава од портали, спортски коментстори до федерација водат хајка против Битола и Пелистер и то треба да не држи будни до крај на сезона.
Нема портал ни медиум шо не пропушта шанса да ни го омаловажи секој успех и цел проект уште од самиот почеток.
Зато нема славење и опуштање до последно коло и памет во глата, оти лошо ни се пиши.