Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 септември 2016
Мислења
899
Поени од реакции
2.074
Му прајте забава на душманите...Само толку имам да кажам.
Продолжете со непотребни дискусии до бескрај и се ќе се среди. Како шо глеам ние поќе изглеа сакаме да се вратиме во врмето на Тодор Александров и Цезар, одколку да гледаме европски ракомет.

За нас само комета!
nikoj ne rece deka sakame direktorkata da se vrati pak samo preku noso ni dojde od sekoj dnevno zakanvanje uste bojan se nema zakneto istite tie so bevme od prosliot vek pijanici i nesto drugo ti garantiram so gla deka ako ne odevme 2 pati deno v opstina natasa nikogas nemase da potpisi (znat tie so odevme)

П

Пљампач

Гостин
nikoj ne rece deka sakame direktorkata da se vrati pak samo preku noso ni dojde od sekoj dnevno zakanvanje uste bojan se nema zakneto istite tie so bevme od prosliot vek pijanici i nesto drugo ti garantiram so gla deka ako ne odevme 2 pati deno v opstina natasa nikogas nemase da potpisi (znat tie so odevme)
Никој не ја негира заложбата на Чкембарите во процесот на преговори помеѓу општината и Стерјеви. Само неможи да се очекува ставот на групата да биди ист со ставот на обичната публика која единствено шо сака е јак клуб и титули.
Односите управа-навивачи нека се одвиваа далеку од очите на јавноста а најмелце треба да се дискутира тука по форуми.
Воздржете се и вие а и управата од јавно излагање и коментари до крајот на сезоната. До почетотокот на наредна сезона има доволно време да се седни на маса и да се испеглаат односите, нормално ако има таква клима на двете страни.

Само Пелистер, Само Битола!

Поздрав!

Член од
9 јуни 2015
Мислења
96
Поени од реакции
129
Ајјј бе достате вака било така било , има време за плукање .... туку кажете како се викаше песната со перо шуте , никако не можам да ја најдам :ojeaa:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
1.481
Ајјј бе достате вака било така било , има време за плукање .... туку кажете како се викаше песната со перо шуте , никако не можам да ја најдам :ojeaa:
IMG_20230506_165146.jpg

Член од
11 октомври 2022
Мислења
277
Поени од реакции
704
Абе Битолчани, Пелистер доколку е првак ќе игра Лига на шампиони а Вардар ЕHF European League?

Kajgana Shop

На врв Bottom