Фан клуб - РК Металург

Член од
19 август 2010
Мислења
3.979
Поени од реакции
9.650
Можеме да се правиме паметни со денови, но тоа е реалноста. РК Вардар нема достојна поддршка на трибина оваа година и смешно е неговите навивачи да ги исмејуваат навивачите на Металург.
http://www.youtube.com/watch?v=otF_l85irSk&feature=related Pozdravv
--- надополнето: 27 април 2012 во 15:42 ---
http://www.youtube.com/watch?v=XNmmhpIcEtc&feature=related Ushe edno klipce... Pogledaj ubavo.... Toa shto edna sezona so odluka na grupata( ne navleguvam u pricini) se bojkotira neznaci deka nema navivaci;) Bidi realen, kolku i da si navivac na drug tim:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
http://www.youtube.com/watch?v=otF_l85irSk&feature=related Pozdravv
--- надополнето: 27 април 2012 во 15:42 ---

http://www.youtube.com/watch?v=XNmmhpIcEtc&feature=related Ushe edno klipce... Pogledaj ubavo.... Toa shto edna sezona so odluka na grupata( ne navleguvam u pricini) se bojkotira neznaci deka nema navivaci;) Bidi realen, kolku i da si navivac na drug tim:)
Не сум навивач на друг тим.
Два клипа нема да ми го сменат мислењето, ако на некој водач на Комити му текне дека треба да се удавите во Вардар сите ли ќе се давите во Вардар. Многу се замарате со тоа какви сте на трибините, се фалите дека со 50 души сте ги надвикале децата во публика, а уствари не гледате дека на терен Вардар беше уништен. На крајот тоа се брои, не учествува во ЛШ тој што има погласна и подобра публика, туку тој што има повеќе поени на крајот на сезоната. И не, не се судиите криви.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.979
Поени од реакции
9.650
Не сум навивач на друг тим.
Два клипа нема да ми го сменат мислењето, ако на некој водач на Комити му текне дека треба да се удавите во Вардар сите ли ќе се давите во Вардар. Многу се замарате со тоа какви сте на трибините, се фалите дека со 50 души сте ги надвикале децата во публика, а уствари не гледате дека на терен Вардар беше уништен. На крајот тоа се брои, не учествува во ЛШ тој што има погласна и подобра публика, туку тој што има повеќе поени на крајот на сезоната. И не, не се судиите криви.
Ja smeni temata u drug pravec. Tolku, toa i mi trebase. Pozdrav

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Честитки за мојот Металург!
Туку дај некој нека ми објасни како тоа овој Вардар успеавме да го уништиме со +9,
а во финале на СЕХА изгубивме? Премногу е голема разликата за објаснување од типот "не им(ни) беше денот".

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Честитки за мојот Металург!
Туку дај некој нека ми објасни како тоа овој Вардар успеавме да го уништиме со +9,
а во финале на СЕХА изгубивме? Премногу е голема разликата за објаснување од типот "не им(ни) беше денот".
Ima razlika domasna liga i SEHA ;) i vo avtokomanda i na neutralen teren

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ima razlika domasna liga i SEHA ;) i vo avtokomanda i na neutralen teren
Abe ok, razbiram do negde domasen teren, blaga naklonetost na sudiite, publika itn. Ama ako Vardar bese podobar na netralen teren, so neatralni sudii i bez prakticno nicija nakloneta publika, ne veruvav deka site ovie faktori do tolku mozat da im nastetat i da izgubat duri so 9 gola razlika. Toa mi bese muabetot.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Abe ok, razbiram do negde domasen teren, blaga naklonetost na sudiite, publika itn. Ama ako Vardar bese podobar na netralen teren, so neatralni sudii i bez prakticno nicija nakloneta publika, ne veruvav deka site ovie faktori do tolku mozat da im nastetat i da izgubat duri so 9 gola razlika. Toa mi bese muabetot.
Ете кажа Сајбер дека нешто се случувало на полувремето, размисли што би било тоа. Не дека Вардар сигурно немаше да изгуби до крај, реално поединчно гледано се подобар тим Металург, особено Дарко и Марковиќ.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.336
Поени од реакции
5.340
Честитки за победата на Металург против Вардар, сосема заслужено !!! :cuc:
А воедно со оваа победа, можам да му ја честитам и титулата, каде мислам дека е јасно после оваа победа кој ќе биди шампион !!! Нема шанси Металург да изгуби во Кале 10 разлика :D

Вардар изигра само 1 полувреме, прво полувреме изигра одлично и зато заминаја со предност од 1 гол. Второто полувреме се изгубија тотално !!! До 17 минута од второто полувреме не постигнаја гол :eek: Вакво нешто не паметам кај Вардар. Па Пелистер да беше ќе даеше гол за 17 минути :D
Второ полувреме само 6 гола даде Вардар и ете ја разликата...

Кај Металург ако не се расположени за игра Марковиќ и Козлина тука е Наумче..

Ме нервираше тактиката на Лино шо играше со играч плус за во нападот, го вадеше Станиќ а во игра одеше Стојчевски. Кога имаше и играч помалце Металург пробваше со оваа тактика Лино, после тоа проба и дури кога Металург водеше и со +5 !!!
Ама се исплати тактиката на Лино, првио пат ко проба беше неуспехно каде Вардар одзеде топла и од пола терен даде гол. Ама после му го зеде редот и ги полнеше Вардар :D

Не знам како изгубија во СЕХА лигата во финалето Металург :facepalm:
Сега за во плеј офф бев сигурен дека ќе тепат и зато си ги пишав 1 вкладилница :pos:
А се кладев и со еден другар дека ќе тепа Металург, ми борчи кладба :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
Не е тоа друже, туку не знаеш што да кажеш.
Па немора он ништо да ти каже пошто клучната разликата помеѓу него и тебе е огромна он е навиач ти си фан. Ти така Металург никогаш нема да го доживуваш како он што се тресе за Вардар. Овие Комити имаат поминато низ сито и решетно низ добро и лошо и знаат што е љубов према клубот а не талкање према парите и маркетингот на поединци. Можеби нетребаше на темава да го напишам ова можеби е офтопик ама чуствата во секој случај се разликуваат...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Па немора он ништо да ти каже пошто клучната разликата помеѓу него и тебе е огромна он е навиач ти си фан. Ти така Металург никогаш нема да го доживуваш како он што се тресе за Вардар. Овие Комити имаат поминато низ сито и решетно низ добро и лошо и знаат што е љубов према клубот а не талкање према парите и маркетингот на поединци. Можеби нетребаше на темава да го напишам ова можеби е офтопик ама чуствата во секој случај се разликуваат...
Eте ме потсети, навивач сум, ама на Македонија... така да знам што и како е, ама се претерува со некои работи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.216
Целиот трансфер на Станиќ е околу 400.000 евра каде што се вклучени и платите на играчот за неговиот престој во Скопје.
Дали е ова најплатениот ракометар до сега во Македонија?

Kajgana Shop

На врв Bottom