Мислам дека не ја доби шансата која ја заслужува...тоа допринесе најмногу по мене за да му падне формата, од таа препознатливата која го красеше на Кипар дур играше...i ja da ne igram bi si idel
Мислам дека не ја доби шансата која ја заслужува...тоа допринесе најмногу по мене за да му падне формата, од таа препознатливата која го красеше на Кипар дур играше...i ja da ne igram bi si idel
Кој се тие трансфер бомби дај кажете ги веќе еднаш, е стварно ме интересира со колку и со какви играчи ќе се засилиме ….
jbgМислам дека не ја доби шансата која ја заслужува...тоа допринесе најмногу по мене за да му падне формата, од таа препознатливата која го красеше на Кипар дур играше...
Pa što e teško da bideš bolji od Gogov, realno.Дали ме залажа противникот или Богдановски стварно е бољи од Гогов?
Баш коментирав со еден пријател претходната недела кога го извадија првото видео после мечот со Алкалоид дека почнале нешто да работат на овој план. Има уште многу работи за подобрување, но ова е прав чекор во права насока.![]()
23K views · 409 reactions | Одиме чекор по чекор, oд град во град. Победа, по победа до нови трофеи. ЗА КОГО ЗА ВАРДАР ❤ #rkvardar1961 #rakomet #handball #video #ЕденЖивотЕднаЉубов | By RK Vardar 1961 | Facebook
Одиме чекор по чекор, oд град во град. Победа, по победа до нови трофеи. ЗА КОГО ЗА ВАРДАР ❤ #rkvardar1961 #rakomet #handball #video #ЕденЖивотЕднаЉубовwww.facebook.com
Одма се гледа разлика кога некој што живее за Вардар, ќе го преземе водењето на социјалните мрежи
Дај боже барем РК Вардар да стане стабилен периодов...
Оваа игра на Вардар во споредба кога беше Бутин на чело се небо и земја. Се игра течно, лесно се прави вишок на крило, има воиграни акции, и ретко можеш да видиш безидејна игра. Претходно знаевме да бидеме распашана команда и на вакви натпревари. Само силувавме по средина и индивидуално решававме. Мислам дека сме спремни мушки да се пофајтаме со шурите во Битола.Само 3 гола примивме од Радовиш во второ полувреме, во последните 18 минути само еден гол прими Богдановски.
Не дека се којзнае каков противник, ама 12 примени голови говорат за добра одбрана![]()
Мислам дека ќе биде тесен натпревар, премногу не потценуваат, а тоа според мене не им оди во прилог.Ќе загубиме со сигурност, важно е само да не биде со многу разлика за да не завршат први на крајот и да имаат бод предност.
Без голман и среден бек, немаме што да бараме во Битола, едноставно Митревски и Фитиљот прават огромна разлика пред домашна публика. И они имаат смена на тренер, пошриок состав, поквалитетни се скоро на секоја позиција, едино на лев бек сме тука некаде. Плус имаат моментум, очекувам пораз од 5-6 разлика.
Нема значење оваа утакмица, мора засилувања на зима и главното доаѓа во вториот дел.
Затоа и реков да се пофајтаме па што биде нека биде. Ја мислам ќе биде понеизвесен натпревар иако секако предноста е на нивна страна. На вакви натпревари не знаеш кој ќе се здиви, баш може и нашиов голман да има свој ден, иако и ја мислам дека средниот бек ќе ни биде најголем проблем кој ќе биде многу тешко да се надомести. Једино Николиќ ако изненади и одигра на ниво, ќе видиме.Ќе загубиме со сигурност, важно е само да не биде со многу разлика за да не завршат први на крајот и да имаат бод предност.
Без голман и среден бек, немаме што да бараме во Битола, едноставно Митревски и Фитиљот прават огромна разлика пред домашна публика. И они имаат смена на тренер, пошриок состав, поквалитетни се скоро на секоја позиција, едино на лев бек сме тука некаде. Плус имаат моментум, очекувам пораз од 5-6 разлика.
Нема значење оваа утакмица, мора засилувања на зима и главното доаѓа во вториот дел.
Е кои се бе тие толку јаки засилувања кои би дошле на полусезона? Једино некако Јапан да го вратат, друг кој јак би ти дошол на сред сезона?Полека малку другари, следат неколку засилувања, од кои барем две се многу јаки.