za zimava ke zavisi od koj ke zavrsi prv... ali da ke ima zasiluvanjaZnači za vtorava polusezona da očekuvame zakrpuvanje na dupkite(golman, centar i desen), od slednata sezona i nekoja bomba a?
desen jfg?Znači za vtorava polusezona da očekuvame zakrpuvanje na dupkite(golman, centar i desen), od slednata sezona i nekoja bomba a?
Шо него земат она Африканчето јусуф од Нигерија кој е у сопственост на Келцеdesen jfg?
ke vidime, seuste pravat procenki koj ke se uklopi najlesno za vtoriot del od sezonata... ovoj mu e poznat na trenenerot e sega ostanuva da se vidi dali ke se ide na poiskusna opcija i sto ke bide dostapno.Шо него земат она Африканчето јусуф од Нигерија кој е у сопственост на Келце
Кој е овој ЈФГ цел интернет го пребарав не успеав ништо да најдам?desen jfg?
Yusuf Faruk овој ми је желба за на десен каква машина е , само колку е реално да го донесат…..Кој е овој ЈФГ цел интернет го пребарав не успеав ништо да најдам?
Топ играчYusuf Faruk овој ми је желба за на десен каква машина е , само колку е реално да го донесат…..
Ако е тој ЈФГ , не знам кој друг би можел да биде ….Топ играч
За која компанија станува збор или да чекаме да објават медиумите?Уште една компанија инвестира во РК Вардар, тоа што го кажа @kano се исполнува и тоа на големо.
Ние објавуваме тука за нас, медиумите ако сакаат нека објават ако не сакаат нека не објавуваат, ич не ми чуе. Не е важно името на компанијата, битно буџетот станува се поголем и поголем.За која компанија станува збор или да чекаме да објават медиумите?