Вардар изгуби две титули, благодарение на анализите на Црвенковска додека е у Алкалоид.Znači dobro kaža čovekot, sme nemale
Вардар изгуби две титули, благодарение на анализите на Црвенковска додека е у Алкалоид.Znači dobro kaža čovekot, sme nemale
Точно. И уште тогаш Парондо ја фалеше дека била многу добра во припрема на натпревар и анализа на противник и на наши играчи..Мислам дека истата улога Билјана ја имаше и кај нас, ако добро се сеќавам во сезоната кога Пародно беше прв тренер.
pa kire ja falese zatoa ja zemal... ali aj bolje so si otide, mozese problem da napraviZnači dobro kaža čovekot, sme nemale
E ja falat nea, dosta ja falatpa kire ja falese zatoa ja zemal... ali aj bolje so si otide, mozese problem da napravi
dobro ANALizira deE ja falat nea, dosta ja falat
domasno prvenstvo plus decataЗа 2 милиони евра нема шанси да ја направат таа сала да исполнува стандарди за ЛШ и за ЛЕ. Така што, претпоставувам дека тоа ќе биде сала која ќе се користи само за домашни натпревари што според мене е супер. Малана сала во Јане кога ќе ја видам ми се повраќа.
Јане Сандански или Борис Трајковски ќе си останат за европски мечеви, како и натпревари од домашното првенство за кои има поголем интерес.
Кореецот дали е уште во Скопје? Што бидна со човекот? Ако имаш инфо пиши, многу луѓе и од тука, но и од Кипар се загрижени..osvajame titula u januar sledat stv transfer bombi za nasi uslovi top alkaloid malce me plasi ali ke vidime ideme sea na pobeda na 14ti pa sho saka neka ee
tuka e ali ova e tema za rk toa u fk treba da se pravi muabet. Inc ne igra ic tk da u januar ke si ide najverojatno i ja da ne igram bi si idel ne gledam cosic deka e bolje od nego ali celo vreme igraКореецот дали е уште во Скопје? Што бидна со човекот? Ако имаш инфо пиши, многу луѓе и од тука, но и од Кипар се загрижени..
Кој се тие трансфер бомби дај кажете ги веќе еднаш, е стварно ме интересира со колку и со какви играчи ќе се засилиме ….osvajame titula u januar sledat stv transfer bombi za nasi uslovi top alkaloid malce me plasi ali ke vidime ideme sea na pobeda na 14ti pa sho saka neka ee
Остави го бе гледаш дека халуцинира незнае што пишува, не му обрнувај внимание.Кој се тие трансфер бомби дај кажете ги веќе еднаш, е стварно ме интересира со колку и со какви играчи ќе се засилиме ….