Фан клуб - РК Вардар

Член од
13 август 2019
Мислења
633
Поени од реакции
3.389
Мислам дека истата улога Билјана ја имаше и кај нас, ако добро се сеќавам во сезоната кога Пародно беше прв тренер.
Точно. И уште тогаш Парондо ја фалеше дека била многу добра во припрема на натпревар и анализа на противник и на наши играчи..

Член од
12 ноември 2020
Мислења
83
Поени од реакции
291

Katastrofa e sto od Jane ke odime vo Rasadnik. Za domasno prvenstvo na poslabite natprevari i vaka i taka, ama za LS/LE i poposetenite utakmici od domasno Jane ili Boris mora da se opcija.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
6.524
За 2 милиони евра нема шанси да ја направат таа сала да исполнува стандарди за ЛШ и за ЛЕ. Така што, претпоставувам дека тоа ќе биде сала која ќе се користи само за домашни натпревари што според мене е супер. Малана сала во Јане кога ќе ја видам ми се повраќа.
Јане Сандански или Борис Трајковски ќе си останат за европски мечеви, како и натпревари од домашното првенство за кои има поголем интерес.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.677
Поени од реакции
25.067
За 2 милиони евра нема шанси да ја направат таа сала да исполнува стандарди за ЛШ и за ЛЕ. Така што, претпоставувам дека тоа ќе биде сала која ќе се користи само за домашни натпревари што според мене е супер. Малана сала во Јане кога ќе ја видам ми се повраќа.
Јане Сандански или Борис Трајковски ќе си останат за европски мечеви, како и натпревари од домашното првенство за кои има поголем интерес.
domasno prvenstvo plus decata

Член од
26 март 2022
Мислења
595
Поени од реакции
5.528
osvajame titula u januar sledat stv transfer bombi za nasi uslovi top alkaloid malce me plasi ali ke vidime ideme sea na pobeda na 14ti pa sho saka neka ee
Кореецот дали е уште во Скопје? Што бидна со човекот? Ако имаш инфо пиши, многу луѓе и од тука, но и од Кипар се загрижени..

Член од
25 август 2024
Мислења
79
Поени од реакции
99
Кореецот дали е уште во Скопје? Што бидна со човекот? Ако имаш инфо пиши, многу луѓе и од тука, но и од Кипар се загрижени..
tuka e ali ova e tema za rk toa u fk treba da se pravi muabet. Inc ne igra ic tk da u januar ke si ide najverojatno i ja da ne igram bi si idel ne gledam cosic deka e bolje od nego ali celo vreme igra

Член од
23 март 2017
Мислења
411
Поени од реакции
737
osvajame titula u januar sledat stv transfer bombi za nasi uslovi top alkaloid malce me plasi ali ke vidime ideme sea na pobeda na 14ti pa sho saka neka ee
Кој се тие трансфер бомби дај кажете ги веќе еднаш, е стварно ме интересира со колку и со какви играчи ќе се засилиме ….

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Кој се тие трансфер бомби дај кажете ги веќе еднаш, е стварно ме интересира со колку и со какви играчи ќе се засилиме ….
Остави го бе гледаш дека халуцинира незнае што пишува, не му обрнувај внимание.

Kajgana Shop

На врв Bottom