- Член од
- 12 март 2023
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 342
Интересен сегментот посветен на Вардар.
kopilj milo mi e sto si na nasiot forum i revnosto go pratis vardar. milo mi e sto sum ti nabil kompleks pa da me baras ovde. aj sega pozdravi ja majka ti i prasaj ja za studentskite denovi vo skopje....Nebitni se tie za nego, taka ima samiot napisano...inace vo pravo si ima mnogu bitolcanki vo Avstralija, ama @kano nema kure za niv
aj ne zaebavaj tatko ti na mapa nema da ja najde aus...Forumot e na narodot.... go prasav tatko mi koga bese vo Avstralija da ne sklepa nekoe kopile, ne mi vika, tie so begat tamu se od vremeto koga kleckavme selancinja...
Ретардирани, место да си гледаат кај нив таму, немаат една победа во лига шампиони, тие за Вардар му ја мислат.Ауу како се пењават на темава после секоја утакмица на Вардар, вребаат како мршојадци. Тешка болест, ова е надвор од секое лечење.
Муце не ми се нервирај бе.Ретардирани, место да си гледаат кај нив таму, немаат една победа во лига шампиони, тие за Вардар му ја мислат.
Дознаваме дека Вардар и Аргентинецот ќе потпишат долгогодишен договор, а се очекува по него, да пристигнат и неколку нови засилувања. Милано доаѓа во Скопје на препорака на тренерот на Веспрем, Чави Пасквал.
опасен си,ЦИА....јас мислам тие шо ви ги носат играчите вас и со вардарци соработват.....незнаев дека бившиот пикер бил scouter