Фан клуб - РК Вардар

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.121
Поени од реакции
3.895
Порто е бајаги слаб од порано, ама имаат добар тренер на клупа кој ги води подолго време. За разлика од нас, тие и лани играа европски натпревари и сезоната пред таа. Тука е едната разлика. Другата е плејмејкер и голман. Веројатно тоа и е увидено кај нив и затоа се двата порази. Иако немаше да биде битен овој меч ако ги добиевме во Скопје прошлата недела. :toe:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.557
Поени од реакции
24.908
Nebitni se tie za nego, taka ima samiot napisano...inace vo pravo si ima mnogu bitolcanki vo Avstralija, ama @kano nema kure za niv
kopilj milo mi e sto si na nasiot forum i revnosto go pratis vardar. milo mi e sto sum ti nabil kompleks pa da me baras ovde. aj sega pozdravi ja majka ti i prasaj ja za studentskite denovi vo skopje....

Член од
15 јули 2016
Мислења
325
Поени од реакции
776
Forumot e na narodot.... go prasav tatko mi koga bese vo Avstralija da ne sklepa nekoe kopile, ne mi vika, tie so begat tamu se od vremeto koga kleckavme selancinja...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.557
Поени од реакции
24.908
Forumot e na narodot.... go prasav tatko mi koga bese vo Avstralija da ne sklepa nekoe kopile, ne mi vika, tie so begat tamu se od vremeto koga kleckavme selancinja...
aj ne zaebavaj tatko ti na mapa nema da ja najde aus...

disi dlaboko od toa vozduhot od rek i umri pobrzo. sekako nema korist od tebe.

Член од
14 декември 2021
Мислења
827
Поени од реакции
3.240
Ауу како се пењават на темава после секоја утакмица на Вардар, вребаат како мршојадци. Тешка болест, ова е надвор од секое лечење.
Ретардирани, место да си гледаат кај нив таму, немаат една победа во лига шампиони, тие за Вардар му ја мислат.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.844
Поени од реакции
40.426
Член од
4 март 2017
Мислења
2.244
Поени од реакции
6.466
Селекторот на Аргентина ќе биде нов тренер на Вардар - промоција неделава!?

Дознаваме дека Вардар и Аргентинецот ќе потпишат долгогодишен договор, а се очекува по него, да пристигнат и неколку нови засилувања. Милано доаѓа во Скопје на препорака на тренерот на Веспрем, Чави Пасквал.

Член од
12 март 2023
Мислења
95
Поени од реакции
342
Ако Аргентинецов е најдоброто што во моментов можеме да го купиме, тогаш пеки. Целта во Европа не ја остваривме, а титулата дома е малку веројатна зошто Алкалоид функционира беспрекорно.
Сите ние молевме Јасухира да се задржи, ама јебига - тој самиот не се ни врати во Полска туку избра печалба. Така што, промени се нужни и тренерот е првата. Белки потоа ќе следат засилувања кај што сме најтенки - плеј и голман.

Сите ние сакаме Вардар да гази и доминира, тогаш би биле сите задоволни. Но во ситуација кога сме далеку од тоа ниво, премногу е негативен форумов.

Член од
14 декември 2021
Мислења
827
Поени од реакции
3.240
Јас па баш сум оптимист за РК Вардар и мислам дека се ќе си дојде на своето место, ама затоа за ФК Вардар сум крајно песимист, доколку не се случат промените што треба да се случат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom