- Член од
- 11 ноември 2012
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 4.233
Иако се задржа само една сезона, мене ми е еден од најдрагите играчи што заиграле во Вардар. Пожртвуван и скромен.
Стварно би сакал некогаш понатака да го видам пак во црвено-црно.
Иако се задржа само една сезона, мене ми е еден од најдрагите играчи што заиграле во Вардар. Пожртвуван и скромен.
UPDATE: Има шанси да е спремен Џомба, не било многу сериозно…Се повреди Џомба, и тоа воопшто не изгледаше наивно повредата, го изнесоа на раце…
Гогов 19 години ималЕДНАШ ВАРДАРЕЦ, СЕКОГАШ ВАРДАРЕЦ, Владо Недановски во САМО РАКОМЕТ С4Е3 (youtube.com)
Вреди да се гледа, има супер муабети.
Мала утка!Гогов 19 години имал
Прегледај го приврзокот 430218
Исто сега спомна дека Марко Митев бил искусен играч на Алкалоид кој има 23-24 година (а има 21)Мала утка!
Како и да е, држи муабетот дека екипата беше доста млада и многу неискусна. Али не знам дали беше во просек помлада од таа на Алкалоид како што кажува Бутин, а и немам време во моментов да истражувам.
najzvucnata utakmica vi e vo sezonata sea ako ne spechalite nema kogaЗошто волку скапи карти? По 350 и 500 денари.Нема да се наполни салата.
Pelister idi normalno e to ke se napalite sega site v sala prilika e sampionot gostuva a za ostanatite utakmici sloboden vlez mala sala Jane uraaaaaaaЗошто волку скапи карти? По 350 и 500 денари.Нема да се наполни салата.
palister e vtoroligas. ide eurokrem.Pelister idi normalno e to ke se napalite sega site v sala prilika e sampionot gostuva a za ostanatite utakmici sloboden vlez mala sala Jane uraaaaaaa
Nasite da vi zakazea vaka utakmica neceli 48 casa posle gostuvanje vo LS kaj papata vo Rim ke se Imavte pozaleno dosega ama ako vratka e za lani so prolivite
Демек кај вас е различно?Pelister idi normalno e to ke se napalite sega site v sala prilika e sampionot gostuva a za ostanatite utakmici sloboden vlez mala sala Jane uraaaaa