Фан клуб - РК Вардар

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.399
Поени од реакции
4.233
Иако се задржа само една сезона, мене ми е еден од најдрагите играчи што заиграле во Вардар. Пожртвуван и скромен.
Стварно би сакал некогаш понатака да го видам пак во црвено-црно.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Член од
4 март 2017
Мислења
2.233
Поени од реакции
6.370
Мала утка! :D

Како и да е, држи муабетот дека екипата беше доста млада и многу неискусна. Али не знам дали беше во просек помлада од таа на Алкалоид како што кажува Бутин, а и немам време во моментов да истражувам.

Последно уредено:
Член од
17 август 2014
Мислења
3.704
Поени од реакции
5.937
Мала утка! :D

Како и да е, држи муабетот дека екипата беше доста млада и многу неискусна. Али не знам дали беше во просек помлада од таа на Алкалоид како што кажува Бутин, а и немам време во моментов да истражувам.
Исто сега спомна дека Марко Митев бил искусен играч на Алкалоид кој има 23-24 година (а има 21) :D :D :D

Член од
4 март 2017
Мислења
2.233
Поени од реакции
6.370
Во продажба билети за дербито Вардар - Еурофарм Пелистер - RK VARDAR 1961 I Official site

Мислам дека нијанса подобро ќе беше натпреварот да се игра од 19:00. Сабота е, за голем дел од луѓето во Скопје е работен ден. Нормално, моето мислење е субјективно, не сум внатре во клубот, па може да има десетина причини зошто е одбран овој термин од страна на клубот.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.187
Поени од реакции
2.318
Зошто волку скапи карти? По 350 и 500 денари.Нема да се наполни салата.
Pelister idi normalno e to ke se napalite sega site v sala prilika e sampionot gostuva a za ostanatite utakmici sloboden vlez mala sala Jane uraaaaaaa

Nasite da vi zakazea vaka utakmica neceli 48 casa posle gostuvanje vo LS kaj papata vo Rim ke se Imavte pozaleno dosega ama ako vratka e za lani so prolivite

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.400
Поени од реакции
24.553
Pelister idi normalno e to ke se napalite sega site v sala prilika e sampionot gostuva a za ostanatite utakmici sloboden vlez mala sala Jane uraaaaaaa

Nasite da vi zakazea vaka utakmica neceli 48 casa posle gostuvanje vo LS kaj papata vo Rim ke se Imavte pozaleno dosega ama ako vratka e za lani so prolivite
palister e vtoroligas. ide eurokrem.

vasite ni zakazaa utakmica koga pola tim ni bese bolen. iskreno nema sto sega ili nekogas pak da placete

Kajgana Shop

На врв Bottom