Фан клуб - РК Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.400
Поени од реакции
24.553
Башка сега и нема некој ноќен живот во Скопјево, тиња е се.
dur funkcionira intermeco dosta im e :icon_mrgr:

e sega uste kolku dolgo ke funkcionira intermeco i dali @Saber Rider i Stole ke go prosetaat Vuko na nekoe drugo mesto ke vidime...

Sajberot e pezimist po priroda taka da on sekako ne ocekuva premnogu od nikogo. Vo Vuko gledame deka ima rakomet i deka seuste moze da igra. Jas se slagam so postot pogore deka e iznenaduvanje i deka najverojatno sam e ponudil ili deka nekoj od nasive go vrzal vo posleden moment... Ne gledam zosto bi prifatil da dojde ako ne saka da si ja voskresne karierata. Da ne se lazeme ova mu e posledna sansa. Ako se sredi ke zavrsi za nekoja god pak na zapad so 200-300K plata sto vo CG kako izbacivac nema ni za 10 god da ja zaraboti.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.241
Кога со мои очи видов како еден ракометар за кој сите ќе сечеме рака дека е фамилијарен и посветен човек, се пушташе на 15 години помлади девојки како најголем психопат
Филип Лазаров откако како најголем кабадаја ги елиминираше Хамбург на гости?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Филип Лазаров откако како најголем кабадаја ги елиминираше Хамбург на гости?
Фичо беше коцкариште, али доста приземен. Друг е :D

Инаку, @kano се сложувам дека Интермецо, Венеција и неколку диска во околина на парк одиграа клучна улога во освојувањата на титулите.
И во разводот на Абутовиќ :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.400
Поени од реакции
24.553

Инаку, @kano се сложувам дека Интермецо, Венеција и неколку диска во околина на парк одиграа клучна улога во освојувањата на титулите.
interemeco e pred zatvaranje taka da edno mesto pomalku... e sega pred drugite ke treba da cuvame straza :pistoldz: ili da gi nosime malku na :цицки:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
interemeco e pred zatvaranje taka da edno mesto pomalku... e sega pred drugite ke treba da cuvame straza :pistoldz: ili da gi nosime malku na :цицки:
Венеција одамна умре, инаку за "кремот" и спортистите тоа беше 9-тиот круг ог пеколот. Содома и гомора :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.400
Поени од реакции
24.553
Венеција одамна умре, инаку за "кремот" и спортистите тоа беше 9-тиот круг ог пеколот. Содома и гомора :D
zatoa rekov do tebe i stole ke e... ne e vuko za u park, epten ke strci, a smekerskite mesta od tipot na intermeco i venecija sam nema da gi najde :icon_mrgr:

nego imame li nekoj drug u timot sto moze da go proseta do debar maalo? nekako mozam da go zamislam vuko kako jokic da se veseli na "prokleta je amerika" hitovi

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.241
Штета, тоа ќе беше врв приказна. :LOL:
Иначе, од тоа време, влага Џамбо умртвен од алкохол сам во еден таков кафиќ и си иде од маса до маса, ги гушка сите и си пее, стига до маса на која седат 4-5 синчиња на скопски буџовани, тогаш средношколци и пошто нели нормално на нив никој не може така да им се понаша, му здрвија 5 флаши од глава и тргнаа да си одат одма, овој се збуни скроз, го седнавме на друга маса и целиот таков "Брате, нисам ништа урадио ја њима...", "Шта се десило?". За после 2 минути да го мавне агресија и истрча да ги бара, да се тепа :LOL:. Му кажаа дека си отишле веќе, го фати првото такси, кузнае кај му кажа да вози. Капка крв на глава не му видов. 3-4 дена после тоа утакмица, си бранеше нормално, ни џумка на главата ни ништо...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
zatoa rekov do tebe i stole ke e... ne e vuko za u park, epten ke strci, a smekerskite mesta od tipot na intermeco i venecija sam nema da gi najde :icon_mrgr:

nego imame li nekoj drug u timot sto moze da go proseta do debar maalo? nekako mozam da go zamislam vuko kako jokic da se veseli na "prokleta je amerika" hitovi
Се знае, Томи :D
Девојка му на времето палеше и гасеше во Венеција, не е наивен дечкото штом ја ќари и он е од скопските улици :D

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285

Мислам дека ќе гази и ќе даде 200%.Сега приметувам носи 87 за Црна Гора :)
Откако си отиде од Вардар скоро цело време носеше 87, и во Веспрем и во репка и во С.Арабија, не сум сигурен само за Загреб…

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Интермецо, Венеција и неколку диска во околина на парк одиграа клучна улога во освојувањата на титулите.
И на "браковите" на Кара и Дисинџер пред се.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.400
Поени од реакции
24.553
И на "браковите" на Кара и Дисинџер пред се.
intermeco konekcija go vraka kara u vardar :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

moze treba kako shurite da pocneme kampanja da se spasi intermeco... veruvam nema igrac na vardar so ne bi drzel karton so intermeco :цицки: na skopje...

Последно уредено:
Член од
23 март 2017
Мислења
389
Поени од реакции
706
Откако си отиде од Вардар скоро цело време носеше 87, и во Веспрем и во репка и во С.Арабија, не сум сигурен само за Загреб…
А што е финтава со бројот 87 , ај да објасни некој …

Kajgana Shop

На врв Bottom