Фан клуб - РК Вардар

Член од
15 јули 2016
Мислења
324
Поени од реакции
775
Kakov zarabec... bez bekovi ke se macime i so vas, nema igra...steta so ne vi go zedovme japonecot gotova bese rabotata, ama dobi ponuda sto ne se odbivase, plus 80000 za vas

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
Kakov zarabec... bez bekovi ke se macime i so vas, nema igra...steta so ne vi go zedovme japonecot gotova bese rabotata, ama dobi ponuda sto ne se odbivase, plus 80000 za vas
japonecot kratko ke sedi tamu kaj i da potpisa pa ke ide u golem klub ne e on naiven da sedi tamu ke im gi lapne parite i ke potpise germanija ili francija pola ekipi ke se tepaat za nego iskautiziran e sea na olimpijadava dade 11 gola so hrvatska sve na sve ja bi vi go ostavil turnirov u struga pa da se obracuname maski u liga i kupov

Член од
19 април 2023
Мислења
214
Поени од реакции
261
japonecot kratko ke sedi tamu kaj i da potpisa pa ke ide u golem klub ne e on naiven da sedi tamu ke im gi lapne parite i ke potpise germanija ili francija pola ekipi ke se tepaat za nego iskautiziran e sea na olimpijadava dade 11 gola so hrvatska sve na sve ja bi vi go ostavil turnirov u struga pa da se obracuname maski u liga i kupov
Се согласувам со се но прашање е колку Јапонецот допринесе во Вардар , кога ни беше најпотребно не беше тука ,се повреди,позајмуван два три пати , репрезентација,не го пуштија кога сите беа болни ќе се заразил , немаше никаков континуитет .Ако навистина било големо обештетување а чергата е кратка тогаш Танковски и србинот ќе завршат работа.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Мене до сега од ова што имав можност да видам најмногу ме радува пристапот во одбрана и како се движат нашиве. Конечно гледам една компактност по тоа прашање, гинат еден за друг, не се оставаат многу лесни дупки. Друго позитивно е што иако немаме подеднаков квалитет на секоја позиција, имаме многу поголема ротација и ќе можеме да играме натпревари во високо темпо 60 минути, што не беше така минатата сезона поради лимитираноста на ростерот. Добро е што на вчерашниот наптревар и Маргели покажа знаци на живот, само Крсманчиќ до сеа нишо не покажа. Денес со Пелистер се надевам дека ќе одиграме уште еден сличен натпревар пред се во одбрана. Кога одбраната кине и голманите се многу подобри.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.091
Поени од реакции
3.835
Денес со Пелистер се надевам дека ќе одиграме уште еден сличен натпревар пред се во одбрана. Кога одбраната кине и голманите се многу подобри.
Да, ама и да не се запнува многу. Утакмицата е повеќе од пријателски карактер, така да повреди не ни требаат. Се темпира форма.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Што на куров скока цело време она грдлоно бе, на секоја одлука се буни, да му ебам хазбулската фаца одвратна. И тоа руменото тренерче, две додавања во напад ќе направиме, одма крева раце, бара пасивна. Се утепаа мавајќи, а пријателска утакмица, сто посто ќе повредат некого до крај.
Како немаме некој саглам среден бек бе, да не ги гледам веќе. Толку години пари имаат, уште не може доминантен тим да направат, каква постава и да имаме, пак се мачат да не добијат.
Греота е што паднавме на вакво ниво...

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Што на куров скока цело време она грдлоно бе, на секоја одлука се буни, да му ебам хазбулската фаца одвратна. И тоа руменото тренерче, две додавања во напад ќе направиме, одма крева раце, бара пасивна. Се утепаа мавајќи, а пријателска утакмица, сто посто ќе повредат некого до крај.
Како немаме некој саглам среден бек бе, да не ги гледам веќе. Толку години пари имаат, уште не може доминантен тим да направат, каква постава и да имаме, пак се мачат да не добијат.
Не постои поантипатично ликче…

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.399
Поени од реакции
4.233
Што е со жутово на рамења? :ROFLMAO:
Со Вујо една година кога игравме на турниров на клупа имавме маслинесто зелена опрема. :) Мислам дека ова е само некоја тренинг варијанта.
Напалени се ко Ф4 да играат. А на тој буџет, мака мачат со нас. Што повеќе да се каже.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Какво судење мајко мила, не знам што играат воопшто. Земи повлечи ја екипата и така едвај една постава имаме, еден да се повреди и од Бутел ќе губиме.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.399
Поени од реакции
4.233
Какво судење мајко мила, не знам што играат воопшто. Земи повлечи ја екипата и така едвај една постава имаме, еден да се повреди и од Бутел ќе губиме.
Криминал е ова. Стварно не ми е јасно зошто уште сме на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom