- Член од
- 15 јули 2016
- Мислења
- 324
- Поени од реакции
- 775
Kakov zarabec... bez bekovi ke se macime i so vas, nema igra...steta so ne vi go zedovme japonecot gotova bese rabotata, ama dobi ponuda sto ne se odbivase, plus 80000 za vas
Да, да, тим од прва лига се (обично средина во лигата држат).Овие прва шведска лига се? Или?
Денес играме сериозно подобро од вчера.
Гогов.
japonecot kratko ke sedi tamu kaj i da potpisa pa ke ide u golem klub ne e on naiven da sedi tamu ke im gi lapne parite i ke potpise germanija ili francija pola ekipi ke se tepaat za nego iskautiziran e sea na olimpijadava dade 11 gola so hrvatska sve na sve ja bi vi go ostavil turnirov u struga pa da se obracuname maski u liga i kupovKakov zarabec... bez bekovi ke se macime i so vas, nema igra...steta so ne vi go zedovme japonecot gotova bese rabotata, ama dobi ponuda sto ne se odbivase, plus 80000 za vas
Се согласувам со се но прашање е колку Јапонецот допринесе во Вардар , кога ни беше најпотребно не беше тука ,се повреди,позајмуван два три пати , репрезентација,не го пуштија кога сите беа болни ќе се заразил , немаше никаков континуитет .Ако навистина било големо обештетување а чергата е кратка тогаш Танковски и србинот ќе завршат работа.japonecot kratko ke sedi tamu kaj i da potpisa pa ke ide u golem klub ne e on naiven da sedi tamu ke im gi lapne parite i ke potpise germanija ili francija pola ekipi ke se tepaat za nego iskautiziran e sea na olimpijadava dade 11 gola so hrvatska sve na sve ja bi vi go ostavil turnirov u struga pa da se obracuname maski u liga i kupov
Да, ама и да не се запнува многу. Утакмицата е повеќе од пријателски карактер, така да повреди не ни требаат. Се темпира форма.Денес со Пелистер се надевам дека ќе одиграме уште еден сличен натпревар пред се во одбрана. Кога одбраната кине и голманите се многу подобри.
uvod vi prat vinozito kje vi klavale za brzoШто е со жутово на рамења?
Не постои поантипатично ликче…Што на куров скока цело време она грдлоно бе, на секоја одлука се буни, да му ебам хазбулската фаца одвратна. И тоа руменото тренерче, две додавања во напад ќе направиме, одма крева раце, бара пасивна. Се утепаа мавајќи, а пријателска утакмица, сто посто ќе повредат некого до крај.
Како немаме некој саглам среден бек бе, да не ги гледам веќе. Толку години пари имаат, уште не може доминантен тим да направат, каква постава и да имаме, пак се мачат да не добијат.
Греота е што паднавме на вакво ниво...
Со Вујо една година кога игравме на турниров на клупа имавме маслинесто зелена опрема. Мислам дека ова е само некоја тренинг варијанта.Што е со жутово на рамења?
Напалени се ко Ф4 да играат. А на тој буџет, мака мачат со нас. Што повеќе да се каже.Што на куров скока цело време она грдлоно бе, на секоја одлука се буни, да му ебам хазбулската фаца одвратна. И тоа руменото тренерче, две додавања во напад ќе направиме, одма крева раце, бара пасивна. Се утепаа мавајќи, а пријателска утакмица, сто посто ќе повредат некого до крај.
Како немаме некој саглам среден бек бе, да не ги гледам веќе. Толку години пари имаат, уште не може доминантен тим да направат, каква постава и да имаме, пак се мачат да не добијат.
Греота е што паднавме на вакво ниво...
Криминал е ова. Стварно не ми е јасно зошто уште сме на терен.Какво судење мајко мила, не знам што играат воопшто. Земи повлечи ја екипата и така едвај една постава имаме, еден да се повреди и од Бутел ќе губиме.