- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Моментално Вардар има појак состав како што кажа Ристовски и Металург неможе ништо без повредените играчи.Така да честито победа.:smir:
Моментално Вардар има појак состав како што кажа Ристовски и Металург неможе ништо без повредените играчи.Така да честито победа.:smir:
Прво честито титула Вардар и да ви се множат а и очекувам добар пласман наредната сезона во лигата на шампионите.
А што било со пирати, сте им зеле транспарент? Ај некој нека ја објасни целата ситуација
Бре бре.каква катастрофа игр аод страна на вардар во финалето на купот а и мора да се каже дека судиите потпаднаа под притисок од клупата на металург и сега судат во корист на нив. И заради тоа резултатот е толку висок на полувремето кој изнесува 15 - 10 за металург.
Бре бре.
Судиите беа реални брате. Што да направи Металург кога Вардар направи 7-0 серија да кажаа дека судиите им се криви. Заслужено победоа Металург иаку имаа Вардар одлична сериа и можаа да победат, ама тешко се зимат 2 титули. Доста е една за Вардар.
Поздрав.
Тоа и сакав да му кажувам на ЗОТЕ, дека треба да бидат задоволни Вардар си освоија домашно првенство што и да е не треба да жалат за овој КУП, Металург си го заслужи.Џабе им е на Металург купов кога Вардар освои домашно првенство...
Металург заслужено победи, честитки од мене! Вардар имаше шанса но ја прокоцка, така да глупи се коментарите дека судиите биле криви...Судењето се гледа по исклучувањата 7 за вардар а само 2 за металург. во второ време малку се поправија судиите но пак впечатокот е дека притисокот од сељачката клупа и раководство на металург си изврши притисок.
Види јас сум навивач на Вардар и никогаш не сум го вреѓал Борко за разлика од Комити и сите останати.Металург заслужено победи, честитки од мене! Вардар имаше шанса но ја прокоцка, така да глупи се коментарите дека судиите биле криви...
Се прашувам само дали кретенон Борко ќе престане некогаш со провоцирање
па зарем имаше навивачи на металург?:kesa:имаше нешто меѓу навивачиве бе?