Фан клуб - РК Вардар

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ne znam i jas, sega ke vidime na vesti ke kazat na A1.

П

Паспарту

Гостин
Фала... Некој од битолчаниве спомна да не се радуваме предвреме, ќе сме ја изгубеле титулата во Битола :pos2: Оф мори мајко, да не беа играчите (младинците) на Вардар, Пелистер одамна ќе играше во 2 лига...

Z

ziko bt

Гостин
nerealna e brojkava na porazot posto bagi sudite gi ebavaja pelister a i veselin jade nekoj tupan

П

Паспарту

Гостин
nerealna e brojkava na porazot posto bagi sudite gi ebavaja pelister a i veselin jade nekoj tupan
друже реална-нереална пак ќе изгубевте... Во моментов тимот на Вардар е трипати подобар од оној на Пелистер. Јас ќе бев задоволен и со 1 гол разлика, така да победа си е победа, а вас ако ве радува тоа дека ќе сте изгубеле со 7-8 разлика наместо со 11 секоја чест! :)

Z

ziko bt

Гостин
to e na vlast ste vo federacijava i odma go tepavte metalurg iako imat dosta pojak sostav od vasiov ali jbg

П

Паспарту

Гостин
to e na vlast ste vo federacijava i odma go tepavte metalurg iako imat dosta pojak sostav od vasiov ali jbg
Хахаха смешни сте... Не е битно Пелистер што ќе направи, туку битно е Вардар да се плука и омаловажува така? Се виде колку е подобар Металург, а ќе треба да ја докаже силата и на уште еден натпревар. За вас не сакам да зборам, вие сте и повеќе од очајни... Оваа година се спасивте од испаѓање, ќе видиме другата :)

И вчера сигурно судиите заебале, инаку 100% вашиот мизерен тим ќе не победеше така? :sekss:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ало дете, не ме смеј не ме радуј.:pos2::pos2:
Глупости пишуваш:tapp:
Не е тоа кој и како е на власт, заслужено изгубија Металург и заслужено победија Вардар. Доста ослабен беше Металург со неиграњето на Шмиѓич и Димовски и имаа една голем психолошки проблем во црпките по поразот од Амичитија. Вардар стрпливо си ја водеа играта иако на стартот губеа, немаа сила Металург да го завршат мечот во исто темпо какошто го почнаа а и клупата им беше многу кратка.
П.С. а тоа што ти го збориш за власт во федерација може само да влијае на тоа дека се одложи првичниот термин за играње на мечот а можеше истото да го направи и Металург за овој меч ама тоа е што е:toe: го лапнаа поштено, спортски подадоа рака за поразот и то је то, no time for going back.

Z

ziko bt

Гостин
alo dete mesec i pol go odlozija mecot poradi zauski a posle gi sutnavte pola od niv a da te pitam jas tebe kako mozeja vesprem posle takva tragedija da igrat posle 3 dena a?
tuka se gleda goleminata na vardar
ali jebiga sve si e mafija od fudbal do rakomet
za pelister ne berete gajle barem rakomet ne ispagame i ke se vrati na starite pateki i ke se vidi goleminata na klubot a ne da se na vrvot vestacki ekipi kako vardar i metalurg:salut:

S

SSS-Stolica

Гостин
alo dete mesec i pol go odlozija mecot poradi zauski a posle gi sutnavte pola od niv a da te pitam jas tebe kako mozeja vesprem posle takva tragedija da igrat posle 3 dena a?
za pelister ne berete gajle barem rakomet ne ispagame i ke se vrati na starite pateki i ke se vidi goleminata na klubot a ne da se na vrvot vestacki ekipi kako vardar i metalurg:salut:
Хах Вардар вештачка екипа?Ти си луд...инаку баш би сакал да се врати Пелистер на старите патеки...да живне повтрорно ракометот во Битола...

П

Паспарту

Гостин
Зашто вештачки екипи!? Затоа што пАлистер последниве 10 години е светлосни години далеку од Вардар и врвот на табелата, затоа ли? Ај образложи ми детенце зашто Вардар според тебе е вештачки клуб

Z

ziko bt

Гостин
aj te molam kaj kazimi kaj bese vardar ko bese jugoslavija posle se raspadnavme is skopjancinjata odma vardar e sportsiki brend na makedonija i odma mora da se napraj jak sostav i so to za pelister 10 godini aj preispitaj se pred 4 godini posleden pat bevme sampioni i pred 5-6 igravme finale celindz pa kazimi kaj sme bile 10 godini tolku daleku od vardar
RFM MAFIJA

PS ke go stigni i vasio vaka sega kako so go stiga kaznata hari

П

Паспарту

Гостин
aj te molam kaj kazimi kaj bese vardar ko bese jugoslavija posle se raspadnavme is skopjancinjata odma vardar e sportsiki brend na makedonija i odma mora da se napraj jak sostav i so to za pelister 10 godini aj preispitaj se pred 4 godini posleden pat bevme sampioni i pred 5-6 igravme finale celindz pa kazimi kaj sme bile 10 godini tolku daleku od vardar
RFM MAFIJA

PS ke go stigni i vasio vaka sega kako so go stiga kaznata hari
Битолчанче зборуваш за Југославија, а според годините ни за време на распадот не си бил роден, а уште помалку си се разбирал во ракомет... Најтрофеен клуб во Македонија знаеш кој е? Не ми продавај муда за бубрези, одма морало Вардар јак да биде... :tapp: Врска немаш од ракомет, врска!!!!!!!!!!!!! Живеј и ти и цела Битола во времето на Југославија, а ја и сите навивачи на Вардар ќе живееме и ќе се радуваме на денешницава. Разгледај малку историјат на Македонија во ракомет и види колку Вардар е вештачки клуб како што викаш, дали одма Вардар бил јак итн. Зашто плукаш по Михајло!? Да не беше он, немаше ни Е од Европско Првенство да видиме кај нас. Не набивај комплекси против скопјани за џабе и немој да патиш од комплекс на пониска вредност. Зашто не плукаш по репрезентацијата на Македонија, него само по Вардар и Михајло?

Затоа друже одмори малку и гледај си го пАлистер, зашто очигледно тебе не ти е грижа за нив, туку за тоа дека Вардар е светлосни години пред вас... ПРИЗНАЈ ДЕКА ТЕ БОЛИИИИ И ТОА МНОГУ ТЕ БОЛИ :sekss:

Многу сакам да нервирам вакви напатени ко тебе, што незнаат 2 збора за спорт да сврзат.

Живела југославија и живео друже Жико и пАлистер во тоа време...

П

Паспарту

Гостин
to mi e zboro klub bez istorija

so klub e so 15 godini istorija
Пролистај малку и ќе видиш... Може нема титули и пехари во време на Југославија ама убаво прочитај ја цела историја и види дали е 15 години таа историја...

Што клуб е Пелистер без сегашност и иднина?

Kajgana Shop

На врв Bottom