Фан клуб - РК Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Металург нејќеле нас да ни го дадат пикерот Стоилов,ќе го праќале на позајмица у Романија.
Гејови ! :tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Металург нејќеле нас да ни го дадат пикерот Стоилов,ќе го праќале на позајмица у Романија.
Гејови ! :tv:
Јебига им се може. Леле едвај чекам да почне Балканската лига, какви мечеви ќе бидат АУФ :vozbud:
Уште неможам да го заборавам мечот со Загреб во кале. Мислам дека ни атмосферата со Колдинг од оваа сезона неможе да ја надмине атмосферата од тој меч :vozbud: Лазаров тогаш се налути, бидејќи сме го исвиркувале кога го читале неговото име, а всушност во салата не се слушаше ништо од свирежи, а и секој негов гол беше наградуван со аплауз :) Едновреме и одби да игра за македонија, само ради тој потег. Инаку да надополнам, Лазаров е се подалеку од металург и поблиску до Сиудад Реал. Ми олесна бајаги :)
Пак истакнувам големи амбиции на вардар. Можеби не за прво место, но за конкуренстак битка со Металург и напредување во Европа, како и големи успеси во Балканската лига. Игра магично, магичнооооо Вардар игра фантастичноооо :vozbud:

EDIT: Во понеделник е закажана прес конференција во која треба да се промовираат новите играчи, и да се истакнат амбициите за новата сезона. За разлика од фудбалскиот тим, ракометниот работи доста професионално. Браво за Михајло!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=125729

Ме радува тоа што старосниот просек е многу намален,и што се мисли и на наредните сезони не само на оваа.
Се надевам дека Савевски ќе успее добро да ги уигра овие нови играчи и да стигнеме што подалеку во КПК а и со Металург да бидеме порамноправни дома,а зашто да не и да лапнеме некоја титула :zlo:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Еве и прилог од Дневник
Мило ми е што Михајло се премисли и реши да прави каков таков тим. За следната сезона ќе имаме доста интересен тим. Склоп на носителите на играта на МРК, и странци за кои се вели дека имале солидни кариери низ Европа. Тука е и Реваз Чантурија, како и повратникот и нашиот најнеомилен играч Борко Ристовски.
Савески е умерен во најавите во новата сезона. Едвај чекам да започне регионалната лига. Мило ми е што во клубот го имаме Михајло, кој од просечен Вардар направи екипа за респект, и не направи најтрофејна екипа во Македонија. Камо да имавме некој таков во фудбалот. Можеби е мафијаш, ама барем сите гледаме аир од неговото владеење во вардар :cuc:

П

Паспарту

Гостин
Првиот противник на Вардар во КПК е екипата на Berchem од Луксембург...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Првиот противник на Вардар во КПК е екипата на Berchem од Луксембург...
Одличен ждреб во првото коло:vozbud:. Бтв мислам дека во оваа екипа замина Михајло Поповски (или како и да се викаше).

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Кога се натпревариве од КПК ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.077
А кој е моменталниот состав на РК ВАРДАР ПРО и кој играчи не напуштија ке може некој да напише....Посебно ме интересира за голманите!...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^
http://www.vest.com.mk/?ItemID=484B7D637FAFB14C877B23D3A6B35E21
Тука имаш 9 играчи,рачунај плус Даскаловски и Симовиќ како и уште неколкумина од МРК Вардар.
Мое мислење е бар за сега,дека ќе беше подобро на костурот од ланскиот состав ( Стојановиќ,Пецаковски,Митрески,Марковски па и Алушевски ) да се додадеше некој играч од текстот погоре.

Али ај,се надевам дека ќе ме негираат новиве играчи.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.077
^
http://www.vest.com.mk/?ItemID=484B7D637FAFB14C877B23D3A6B35E21
Тука имаш 9 играчи,рачунај плус Даскаловски и Симовиќ како и уште неколкумина од МРК Вардар.
Мое мислење е бар за сега,дека ќе беше подобро на костурот од ланскиот состав ( Стојановиќ,Пецаковски,Митрески,Марковски па и Алушевски ) да се додадеше некој играч од текстот погоре.

Али ај,се надевам дека ќе ме негираат новиве играчи.
А кај отиде голманот Митревски?И тој да не отиде у металург?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Кога се натпревариве од КПК ?
Првиот меч бил на 20 или 21 ноември, а реваншот недела подоцна. Инаку Вардар му понудил на противникот и двата мечеви да се играат во нашата сала на 20 и 22 ноември :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.077
Хрватскиот бек Видовиќ најверојатно е ново засилување...Висок 202 цм бил и го најавуваат како еден од подобрите во тимот....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Еве ја целата статија од Спорт. Добро е што појакиве екипи добиле јаки противници :icon_mrgr

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Значи Пецаковски сепак останал во Вардар :)
Само да нема пехови со повредите верувам дека ќе биде еден од предводниците оваа сезона xD

Kajgana Shop

На врв Bottom