Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.066
Топ е јапонецов, ако е вистина ова.
Сите овие ако ги донесеме, се тоа ќе биде на лепе очи, ќе ги лажеме некој месец, може ќе се напалат на атмосфера, кога ќе испаднеме од европа или од трка за титула сите ќе јадат клоци без денар да земат :D

На кој јазик ќе комуницира Бутинот?

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.404
Поени од реакции
4.264
Топ е јапонецов, ако е вистина ова.
Сите овие ако ги донесеме, се тоа ќе биде на лепе очи, ќе ги лажеме некој месец, може ќе се напалат на атмосфера, кога ќе испаднеме од европа или од трка за титула сите ќе јадат клоци без денар да земат :D

Тарзанско-ресенски :icon_mrgr:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.552
Поени од реакции
24.896
pantonima :)

abe uzivaj malku, ke vidis i sam ovoj ima da gi vadi od patiki pola liga... japoncite imaat kreativnost i strasni centralni bekovi steta sto se metro i zelba za rastenje ali da ti odigra 1-2 sezoni e top. potoa ke go naucat i tesko ke pominvaat negovite finti. nesto ko blazevski :)

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Мене ми делува дека се носат играчи без концепт. Па уште ако Бутинот не е терен, што ќе прави некој друг ако дојде во ваква ситуација? Што ќе правиме со 4 средни бека? Црногорецон што го носевме ако не планираме да му даваме шанса? Карапалевски сега ќе го откачуваме, со оглед дека има двајца поискусни средни бека во екипата?

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.404
Поени од реакции
4.264
Мене ми делува дека се носат играчи без концепт. Па уште ако Бутинот не е терен, што ќе прави некој друг ако дојде во ваква ситуација? Што ќе правиме со 4 средни бека? Црногорецон што го носевме ако не планираме да му даваме шанса? Карапалевски сега ќе го откачуваме, со оглед дека има двајца поискусни средни бека во екипата?
Мене ми се чини дека Добрковиќ ќе лета.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.118
Поени од реакции
3.887
Ако не се лажам, детево играше на кадетсково СП кај нас пред четири години и доста добро се прикажа.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.839
Поени од реакции
7.295
Член од
30 мај 2019
Мислења
2.118
Поени од реакции
3.887
Играше,салата не направија Јапонците тогаш.:sramezliv:
Еве видео од првенството:https://www.youtube.com/watch?v=WB_Lo0quBd4
Јас гледав кога играа одма пред нас (е сега дали играа против Данска или Аргентина, не ми текнува) и баш тој среден бек играше топ. А чим сега играл низ Франција/Полска, тогаш мора да е солиден играч и баш погоден за нас.

А за салата, па нашиве не играа и се местеа да бидат четврти во група за да играат против Португалија, наместо Германија.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.404
Поени од реакции
4.264
Добрковиќ е Лука Циндрич за Карапалевски реално да збориме
Не викам дека не е. Ама глеј му ја минутажата лани. Е сега рачунај ако остане Дутра + Јапонецов, сигурно нема ни толку минути да има. А со оглед на тоа што е странец, а годинава ги имаме повеќе од лани веројатно нема да припарува ни на клупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom