DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.983
Гратис Битолчанка сега ќе добиваме за секоја отидена утакмица.....
За мужење што се тие курвите што реденки му правевме и што не можат тука да се мужат оти сите ги знаат дека се курви за нив ли зборуваш ?Ако ако и тие треба фамилии на скопјани да гледаат што да се прави овај живото е суровГратис Битолчанка сега ќе добиваме за секоја отидена утакмица.....
Ako sine ne se lutam koga me reckasНе е убаво така за сестрите да си зборитеСепак крвно сте поврзани.
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 16:26 ---
Морав да те рчнам малце
Не памтам зошто лани се донесе одлука да не се иде организирано на РК Вардар, а ме мрзи сега да пребарувам. Некој друг нека ти одговори на прашањето![]()
Набљудувај го непријателот и нападни го кога најмалку очекуваНа памет ни го знаеш сајтот. Браво![]()
Еве ти одговор лично од мене (значи не во име на групата) за кој некои ќе се согласат а некои нема.Набљудувај го непријателот и нападни го кога најмалку очекувачекам одговор од поважните членови на комии што гласале лани а што сега поз...
Примарен клуб на Чкембари е РК Пелистер!!!Набљудувај го непријателот и нападни го кога најмалку очекувачекам одговор од поважните членови на комити што гласале лани а што сега поз...
Побарај му слики од ракомет од минатите 15 сезони, ама да не се од Европски мечеви и дуели со Вардар, Металург.Примарен клуб на Чкембари е РК Пелистер!!!
Слики од првите утакмици?
Фалинко битолска, кога сме веќе кај ракометот, ќе ни објасниш ли кај се најдобрите ракометни навивачи на натпреварите од домашното првенство на нивниот приоритет РК Пелистер?! Пошто ни видел, ни чул, некој за нив сезонава?!Edno prasanje koi nedorazbiranja gi imavte so upravata sto sega gi nadminavte ?za sendvicite i besplatnoto pivo stanuva zbora ili greska sum ...
Оди бе ти собери некои поголеми камења да фрлиш по некој,не се мешај кај шо не ти е работа.....Примарен клуб на Чкембари е РК Пелистер!!!
Слики од првите утакмици?
Дај домашна адреса јас лично ќе ти испратам видео снимки(не само слики)Побарај му слики од ракомет од минатите 15 сезони, ама да не се од Европски мечеви и дуели со Вардар, Металург.
Ако ти најде 5 слики од различни мечеви јас главава ја сечам![]()
ne zaebavaj sea 5 utakmici sramota e da zboris ako ste forimirani za RK , iskreno toa vie glupost ziva poso niso ne biva od toa , poredovni ste na fudbal nego rakomet. ama rakometot ste formirani za da ispadne od 85ta kako satisfakcija psotari od Komitite, a sto kjar od toa? NISTO , koa i onaka mn i vi idea na zapad do 90ta godina . Zatoa drag moj prijatele i retko cenet covek od bitolata koj pisuva na forumov nemoj da se blamirate so RK taa e vistinata , terajte si na fudbal tamu e pravilnoto ultras dvizenje se e drugo vestacenje , bidi mi pozdravenОди бе ти собери некои поголеми камења да фрлиш по некој,не се мешај кај шо не ти е работа.....
Ти најде да коментираш,цела сезона не стапнавте на трибина,идат Чкембари во Тетово и се реактивиравте....
Дај домашна адреса јас лично ќе ти испратам видео снимки(не само слики)... од најмалку 5 утакмици на Пелистер кај шо навивале Чкембари на ракомет(нормално да не се снимки од Вардар и Металург,зошто изгледа меморијата ви е слаба па мислите дека само Вардар и Металург вредат/вределе)....само во последните неколку сезони....за на времето не треба да коментирам....
Ама молим те не ја сечи главата,шо ќе прајме после без тебе на форум,ќе биди монотоно...![]()
Друже,нејќам да ви ја спамирам темата за вашииот клуб со муабети шо немаат врска,ама бев испровоциран од сајбер....(срамота е да се пишува дека Чкембари немаат 5 мечеви вон утакмиците со Вардар и Металург,па само гостувањата на финалињата во Струга на турнирот ја исполнуваат таа бројка).......ако сака модераторот нека ги избриши мислењата...ne zaebavaj sea 5 utakmici sramota e da zboris ako ste forimirani za RK , iskreno toa vie glupost ziva poso niso ne biva od toa , poredovni ste na fudbal nego rakomet. ama rakometot ste formirani za da ispadne od 85ta kako satisfakcija psotari od Komitite, a sto kjar od toa? NISTO , koa i onaka mn i vi idea na zapad do 90ta godina . Zatoa drag moj prijatele i retko cenet covek od bitolata koj pisuva na forumov nemoj da se blamirate so RK taa e vistinata , terajte si na fudbal tamu e pravilnoto ultras dvizenje se e drugo vestacenje , bidi mi pozdraven