Столе се расправаше со Вујо,не можеше да се концентрираШтета што го немавме денеска Кудуз,дечкото ќе искинеше со голови кога игравме 7 на 6.Незнам дали приметивте неколку пати Столе му покажува на Тале да влезе/да нападне на шест метри/празен простор колку сакаш,овој само си додава...
е тоа не приметив...Столе се расправаше со Вујо,не можеше да се концентрира
Искрено,не би сакал такво,четвртфинале.Кој ќе,преживува пак стресови,трауми.Јас ако се прашувам,не благодарам.Мене ми се свиѓаше што на овој натпревар успеавме да се вратиме во игра, иако и денес бродот почна да тоне. Некако покажуваме фајтерски дух, не се предаваме и тоа е за пофалба. Плус игравме без Кудуз и едно цело полувреме со Тале, што е преголем хендикеп. Полека почнуваат да се кристализираат работите. На леб бек Кудуз и О.Њокас, на десен Куни и К.Њокас. Некако во играва ми фали соработка со крила. Мора да играме малце поразноврсно, да добиваат крилата повеќе топки. Добро е што не почнавме со пораз, ама останува и да жалиме што Гаџа утна чиста победа. Ќе биде интересна сезона, се мислам дека ќе бидеме нешто налик као онаа година со Фленс у Борис ( четвртфинале).
Само сеа со позитивен крајИскрено,не би сакал такво,четвртфинале.Кој ќе,преживува пак стресови,трауми.Јас ако се прашувам,не благодарам.