DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.983
Да.Членските важат за ракомет ?
Да.Членските важат за ракомет ?
Чекај бе да помине кошаркаваШо е ова бе 20 души, супер
bela nok ne me dupi , sramota e toa da go pisesЛеле контрата како не ја искористивме,али ајде добро и е и бод,иначе за играчите Лазаров тутурутка,добар е Додер,Собол,Петрич,од Ратко Николич сум разаочаран може он и подобро како што сум го гледал,алу ајде 2 коло верувам во Вујо,ке избори добар пласман сигурен сум.
За публиката па добро е,и Бела Нок има вечерва во Скопје,искачање едно друго а и кошаркава створи еуфорија,од нареден меч пак Комити ке си застанат на трибина.
Тоа е тоа што го зборам цело време. Реално Вујо е циркузантЗначи Вујович катастрофа и пак со овие играчи не може успех да напраи ц ц
Мене највеќе ми нема логика пристапот на Михајло и парите што ги плука и на крајот ај што нормално не мусе враќаат ама успеси нема и пак старата песна со Вујович... Па добро бе боље играчи ќе најдеше и ќе водеше Савевски и помалце пари ќе му исплаќаа..Тоа е тоа што го зборам цело време. Реално Вујо е циркузант
Тоа е тоа момци, бар оваа година ќе излезе на виделина вистинската слика на нашиот тим.
Требаше на време да си откажеме учество во лигава
Ќе си ги газевме екипиве во македонско, стандардно ќе изгубевме од Металург (али битно вицешампиони), ако имавме добра ждребка ќе дојдевме подалеку во Европа и секако финалето на купот
Ни мачкаа очи низ годиниве...
Изгледа е вистина тоа дека нешто не штима кај нас, т.е. странците кои играат, ги лажат цела година, и на крај им исплатуваат помалку и ги бркаат па пак истата приказна со нови играчи...
Но има и добра страна. Ќе се стекне искуство на овие мечеви...
Може очќекувавме премногу со тоа што типувавме дека ќе завршиме во први 4...
Но лигата само што започна. Има време...