Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Шо е ова бе 20 души, супер :tapp:
Чекај бе да помине кошаркава :D
Пука еуфорија, на никој не му се иде на ништо друго :D
Плус не се ни знаеше дали ќе се игра мечов:D
Божем па другпат имало повеќе луѓе....;)
--- надополнето: Sep 17, 2011 4:47 PM ---
Слаб прв дел за нас, иако водиме...
Несакам да сум песимист ама ми изгледа дека имаме многу послаб тим од лани..
Чим овој Петриќ што неможе да се прдсвижи ни е најдобар стрелец...:D
Сепак сеуште се први мечеви. Се надевам ќе тепаме сденес, сепак Босна е еден од посилните противници :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Хаварија....
Заслужен пораз, Одбрана никаква...
Они со играч помалку, а не полнат како Грчка...
Ојлевски се разигра во втор дел ама недоволно :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Хахаха извадивме бод :D
Одличен пресинг на крај. На крај треба да сме задоволни со бод, и да жачиме што на крајов не ја искористивме контрава.
А и сусдииве, мамицата нивна :mad:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Леле контрата како не ја искористивме,али ајде добро и е и бод,иначе за играчите Лазаров тутурутка,добар е Додер,Собол,Петрич,од Ратко Николич сум разаочаран може он и подобро како што сум го гледал,алу ајде 2 коло верувам во Вујо,ке избори добар пласман сигурен сум.

За публиката па добро е,и Бела Нок има вечерва во Скопје,искачање едно друго а и кошаркава створи еуфорија,од нареден меч пак Комити ке си застанат на трибина.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Леле контрата како не ја искористивме,али ајде добро и е и бод,иначе за играчите Лазаров тутурутка,добар е Додер,Собол,Петрич,од Ратко Николич сум разаочаран може он и подобро како што сум го гледал,алу ајде 2 коло верувам во Вујо,ке избори добар пласман сигурен сум.

За публиката па добро е,и Бела Нок има вечерва во Скопје,искачање едно друго а и кошаркава створи еуфорија,од нареден меч пак Комити ке си застанат на трибина.
bela nok ne me dupi , sramota e toa da go pises

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Катастрофа...немам воља да коментирам.Колку живци скинав само DracevoTheCity може да ви каже.Комити исто катастрофа,беа едно 30тина собрани и не навиваа него си отидоа повеќето да гледаат Работнички-Тетекс...............
Крилата не извадија,да не играа како што играа ќе го јадевме.Босна само со шутеви од 9-10 метри голови ни даваше.Николиќ дефинитивно не е во форма,како да нема сила да игра делува.Тој 9ка и Филип Лазароф КАТАСТРОФА.Зашто Вујо им даваше толку шанса немам појма,погрешни додавања,нема ни шут.Ај Филип нешто шутна и даде 1-2 гола,али другиов не се ни дигна да шут да направи.Другиот голман тежок труп,не знам зашто не го стави Борко пред крај.Додуше го фати и најважниот шут на утакмицата.А богами не подава ни за контра,едноставно две класи под Борко.Многу грешки правеа во нападот,како да не знаат топка да подадат,а не знаеа да искористат играч повеќе.Углавном каде каде послаба екипа од лани според мене и поразот од Борац не ми е никаков изненадувања.

Контрата на крај...............треба да се убијат сите......

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
^ Потврдувам, оглувев на левото уво. :D
Лани имавме слаби бекови, али годинава ни се катастрофа. Освен 13ката другите беа дрвисима. Средниот бек беше катастрофа, послаб играч во Вардар мислам немам одамна видено. Ех да ни останеше Надовеза друга приказна ќе беше. Добри крила имаме, Собол и Јовчевски одлични на десно крило, левото крило исто беше добар. Идеме на пикер, Стоиле солиден беше, Николиќ некако многу ѕвезда се правеше, а мислам гол дека не даде.... Резервниот голман исто труп беше, некако ко изгубен ми делуваше, за него ќе оставам простор за следните утакмици како ќе избрани али мислам дека голема грешка е што го пуштивме Даскаловски....
на трибина сосем очекувано, доста слаба посетеност. 6 саати пред натпреварот дури се одлучи да се навива, и резултатот е очекуван, немаше навивање.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.949
Поени од реакции
15.121
Колку сме само очајни :tapp:
Го фатив само 2 полувреме.
Незнам што да пишам. Па кој пенис мењаме по цел тим секоја година бе. 2-3 најдобри од лани да задржевме ке беше друга приказна.
Уште при таа бедна на крај и ке победевме ама утнавме контра.
Ако продолжиме вака ми мириса дека ке бидеме најмногу 5 место иако не ги ни знам екишпите што играат во лигава.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи Вујович катастрофа и пак со овие играчи не може успех да напраи ц ц

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Значи Вујович катастрофа и пак со овие играчи не може успех да напраи ц ц
Тоа е тоа што го зборам цело време. Реално Вујо е циркузант :D
Тоа е тоа момци, бар оваа година ќе излезе на виделина вистинската слика на нашиот тим.
Требаше на време да си откажеме учество во лигава:pos:
Ќе си ги газевме екипиве во македонско, стандардно ќе изгубевме од Металург (али битно вицешампиони), ако имавме добра ждребка ќе дојдевме подалеку во Европа и секако финалето на купот :D
Ни мачкаа очи низ годиниве...
Изгледа е вистина тоа дека нешто не штима кај нас, т.е. странците кои играат, ги лажат цела година, и на крај им исплатуваат помалку и ги бркаат па пак истата приказна со нови играчи...:)
Но има и добра страна. Ќе се стекне искуство на овие мечеви...
Може очќекувавме премногу со тоа што типувавме дека ќе завршиме во први 4...
Но лигата само што започна. Има време...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа е тоа што го зборам цело време. Реално Вујо е циркузант :D
Тоа е тоа момци, бар оваа година ќе излезе на виделина вистинската слика на нашиот тим.
Требаше на време да си откажеме учество во лигава:pos:
Ќе си ги газевме екипиве во македонско, стандардно ќе изгубевме од Металург (али битно вицешампиони), ако имавме добра ждребка ќе дојдевме подалеку во Европа и секако финалето на купот :D
Ни мачкаа очи низ годиниве...
Изгледа е вистина тоа дека нешто не штима кај нас, т.е. странците кои играат, ги лажат цела година, и на крај им исплатуваат помалку и ги бркаат па пак истата приказна со нови играчи...:)
Но има и добра страна. Ќе се стекне искуство на овие мечеви...
Може очќекувавме премногу со тоа што типувавме дека ќе завршиме во први 4...
Но лигата само што започна. Има време...
Мене највеќе ми нема логика пристапот на Михајло и парите што ги плука и на крајот ај што нормално не мусе враќаат ама успеси нема и пак старата песна со Вујович... Па добро бе боље играчи ќе најдеше и ќе водеше Савевски и помалце пари ќе му исплаќаа..

Kajgana Shop

На врв Bottom