Фан клуб - РК Вардар

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Вујо свакa ти част,со уште поголем мерак ќе скандирам ВУЈО МАЈСТОРЕ,само ти остани ни што подолго !!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честито победа денеска незнам колку точно околу 10 гола беше разликата..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Воопшто не бев фан на играта која што ја практикуваше додека беше тренер и уште неможам да му опростам што дозволи да испасднеме во реваншот со Шафахаузџен пред неколку години, али со душа го чекам неговото враќање на клуипата. Бар знам дека искрено го сака Вардар и дека уште толкуѕ ќе ја клрене атмоисферата на утакмици. Во сџабота има да биде лудило....:vozbud:

jan

Член од
7 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
da li neko zna što je sa rezničkom, da li se vratio u Češku, važi li suspenz do kraja sezone ili samo za nekoliko utakmica?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
da li neko zna što je sa rezničkom, da li se vratio u Češku, važi li suspenz do kraja sezone ili samo za nekoliko utakmica?
Раскинат му е договорот. Веројатно се вратил во Чешка. Во Вардар повеќе :nenene:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Иако не е поврзано за Вардар, сепак е поврзано со Комити.Дали може некој да ми даде линк од youtube од боксот кој го јаде Ѓунар Прокоп во Скопје, на натпреварот Кометал - Хипо.Фала :smir:
Го најдов клипот и нан него го имаш и инцидентот со Гунар Прокоп кога наш член му здрви бокс...
Се извињавам за оф топик :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
19 и 45 е. :)
За тие што не се у Скопје и што не можат да дојдат пренос ќе има на а1 веројатно. ( ако не им текне на некоа политичка емисија да и дадат предност ... )

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Собирање у соборна од 6 саат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom