M
MrzaRules
Гостин
ја немам никаква информација..ако има нешто утре ќе пишам..ако сум дома да пишамИмате информација дали сигурно ке има на Канал 21??
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
ја немам никаква информација..ако има нешто утре ќе пишам..ако сум дома да пишамИмате информација дали сигурно ке има на Канал 21??
Им пишав на мејлот, но немаат уште вратено.Имате информација дали сигурно ке има на Канал 21??
Што не им се јавишИм пишав на мејлот, но немаат уште вратено.
21-21 со гол "во последна секунда" за Пелистер...ДА ТИ ЕБАМ И СУДИИ И СЕ...ПЕДЕРИ СКАПАНИ!!!поминато беше времето кога шутна играчот на Пелистер и го признаа голот...можам слободно да кажам дека денеска падна Пелистер во Велес...атмосвера ЛУДНИЦА...Шо е денес работата шо не работи Канал 21 на интернет
Ај беља работа
П.С. Уфф дојде програма ми се врати душата
Уште да ја дат сега
--- надополнето: Oct 15, 2011 5:22 PM ---
Срам да му е стално даваја натпревари, денес дерби утакмица не ја дават![]()
За играта нека кажува некој што бил на обична трибина што асално глеал, тука лудница нема шанси цело време да пратиш сеДајте бе некој поОПШИРЕН ИЗВЕШТАЈ...
За играта,за навивањето?За Чкембари.......
Неизвесна игра на почетокот цело време водеше Борец до крајот на прво полувреме кога губеше 11-12 потоа на почетокот на второ Пелистер беа подобри избегаа највеќе 3 гола разлика но Борец стаса и потоа цело време имаше водство од 1-2 гола.Во последната минута водеше Борец 1 разлика и имаше уште 45 секунди од прилика мислам беа и помалце и имавме напад се одеше позиционен напад пополека и на крај влезе Славиша и пробивање свирна судијата никакво и тргна Пелистер во напад од центар еден играч не му направија фаул контра беше и даде гол а сигурно беше времето завршено сирената не се слушна поради бучавата.Дајте бе некој поОПШИРЕН ИЗВЕШТАЈ...
За играта,за навивањето?За Чкембари.......
Баш ќе видам утре..снимка дури утре ако даваат некаде кај 5 саатот обично даваат