Добро е што го држиме сега за сега МАКЕДОНСТВОТО во прв план иначе искрено како и вие Битолчани така и Скопјаните не ни пречат не се мешаме меѓу вашето ривалствоБорец и Пелистер прават појака атмосфера него цела СЕХА лига ...поздрав за Гемигии од Чкембари ... да не наседнуваме на провокации да не скараат ... нека си пукнат Скопјани од мака ...шо сме заедно !
Добро е што го држиме сега за сега МАКЕДОНСТВОТО во прв план иначе искрено како и вие Битолчани така и Скопјаните не ни пречат не се мешаме меѓу вашето ривалство
Свесен ли си ти што пишуваш бре дете....
Што не занима ова нас Скопјаните![]()
Да де, знам дека стоите пријателски и со нас и со нив и мене воопшто не ми смета тоа. Го цитирав погоре членот што пишал дека требало да пукнеме ние пошто вие сте имале добри односи. Сакав да кажам дека нас не не интересира тоа, ако сакаат и со Шверцери нека имаат добри односи.Добро е што го држиме сега за сега МАКЕДОНСТВОТО во прв план иначе искрено како и вие Битолчани така и Скопјаните не ни пречат не се мешаме меѓу вашето ривалство)
За шверцероши http://www.youtube.com/watch?v=aulhfjsCBtgДа де, знам дека стоите пријателски и со нас и со нив и мене воопшто не ми смета тоа. Го цитирав погоре членот што пишал дека требало да пукнеме ние пошто вие сте имале добри односи. Сакав да кажам дека нас не не интересира тоа, ако сакаат и со Шверцери нека имаат добри односи.
Па ако не се лажам имаше транспарент Кавадарци на натпреварот со Пелистер во Велес и нормално си ќутеа ..Сељаците ржат кога ќе дојдат во Велес само ќе аплаудираат и ќе се лижат..
Лозари - Чкембари се збратимени навивачки групи имало една екипа од Кавадарци со нив.Па ако не се лажам имаше транспарент Кавадарци на натпреварот со Пелистер во Велес и нормално си ќутеа ..
Знам сепак можеле и тогаш да скандираат или направат нешто против тренерот ако се толку јаки, ама им фуфка во Велес кога има публикаЛозари - Чкембари се збратимени навивачки групи имало една екипа од Кавадарци со нив.
Ајде едно мало појаснување за натпреварот гркКавадарци(ТИКВЕШ)-борец како што мешаш навивачи со стара публика или она не утралната бивши ракометари и слично лични интереси и што ти не тоа е нивни проблем .А како навивачи во с.с Јасмин немаше Лозари и да ли си ти од гемиџии не знам и не ме интерсира оти они кога дојдоја во Кавадарци беа добро пречекани и имаме може да се каже добри односи за тоа не мешај навивач,а за со ПЕЛИСТЕР кога дојдовме во Велес не дојдовме да го ругаме Чакар ние дојдовме да го бодриме ПЕЛИСТЕР што го сакаме како наш клуб и ако не е од Кавадарци .За тоа да ти кажам си измешал некои работи.Знам сепак можеле и тогаш да скандираат или направат нешто против тренерот ако се толку јаки, ама им фуфка во Велес кога има публика![]()