Фан клуб - РК Борец

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Епа со среќа нека му е на Колев. Стварно добар голман :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не е лош голман но нема шанса да почне пред Гигов едино да не му оди па да направат замена како со Пелистер иако и Гигов фати многу топки а Колев првиот гол што го прими таа мораше да ја фати но си ја призна грешката па потоа фати многу потешки топки.
И самиот рекол кога ќе се врати од Полска веднаш ќе го барал Клинчаров за повторно да се врати во Борец.

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
Борец и Пелистер прават појака атмосфера него цела СЕХА лига ...поздрав за Гемигии од Чкембари ... да не наседнуваме на провокации да не скараат ... нека си пукнат Скопјани од мака ...шо сме заедно !
Добро е што го држиме сега за сега МАКЕДОНСТВОТО во прв план иначе искрено како и вие Битолчани така и Скопјаните не ни пречат не се мешаме меѓу вашето ривалство ;))
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:14 PM ---
:pos::pos::pos:
Свесен ли си ти што пишуваш бре дете....
Што не занима ова нас Скопјаните:tapp:
Добро е што го држиме сега за сега МАКЕДОНСТВОТО во прв план иначе искрено како и вие Битолчани така и Скопјаните не ни пречат не се мешаме меѓу вашето ривалство ;))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.747
Да де, знам дека стоите пријателски и со нас и со нив и мене воопшто не ми смета тоа. Го цитирав погоре членот што пишал дека требало да пукнеме ние пошто вие сте имале добри односи. Сакав да кажам дека нас не не интересира тоа, ако сакаат и со Шверцери нека имаат добри односи.

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
Да де, знам дека стоите пријателски и со нас и со нив и мене воопшто не ми смета тоа. Го цитирав погоре членот што пишал дека требало да пукнеме ние пошто вие сте имале добри односи. Сакав да кажам дека нас не не интересира тоа, ако сакаат и со Шверцери нека имаат добри односи.
За шверцероши http://www.youtube.com/watch?v=aulhfjsCBtg ;)

M

MrzaRules

Гостин
ГРК Кавадарци 25-37 РК БОРЕЦ!!Натпреварот е игран под голем притисок од публиката која во текот на целиот натпревар го напаѓала екс тренерот на Тиквеш а сегашен тренер на Борец...го посочувале како виновник за распадот на екипата на Тиквеш...бил чекан пред салата после натпреварот....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ајдееее,:eek: тој да не е крив шо замина Свето од Тиквеш?:tapp:
Подобро нека фрлаат по локалните директорчиња во Тиквеш отколку по тренерите,тренер можи да калкулира со екипата,да поставува одредени играчи,или да ги запостави,ама да пропадни некој клуб заради тренер немам слушнато досега....
НЕМА ЈАРЕ БЕЗ ПАРЕ...

M

MrzaRules

Гостин
наводно он бил виновникот шо исчезнале незнам колку илјади евра од екипата....ги земал и избегал...па кавадарчани се собрале да му се одмаздат....:eek:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Нека поднесат кривична пријава:D

М

Мартин`

Гостин
Сељаците ржат кога ќе дојдат во Велес само ќе аплаудираат и ќе се лижат..
Па ако не се лажам имаше транспарент Кавадарци на натпреварот со Пелистер во Велес и нормално си ќутеа ..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па ако не се лажам имаше транспарент Кавадарци на натпреварот со Пелистер во Велес и нормално си ќутеа ..
Лозари - Чкембари се збратимени навивачки групи имало една екипа од Кавадарци со нив.

М

Мартин`

Гостин
Лозари - Чкембари се збратимени навивачки групи имало една екипа од Кавадарци со нив.
Знам сепак можеле и тогаш да скандираат или направат нешто против тренерот ако се толку јаки, ама им фуфка во Велес кога има публика :icon_lol:

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Знам сепак можеле и тогаш да скандираат или направат нешто против тренерот ако се толку јаки, ама им фуфка во Велес кога има публика :icon_lol:
Ајде едно мало појаснување за натпреварот гркКавадарци(ТИКВЕШ)-борец како што мешаш навивачи со стара публика или она не утралната бивши ракометари и слично лични интереси и што ти не тоа е нивни проблем .А како навивачи во с.с Јасмин немаше Лозари и да ли си ти од гемиџии не знам и не ме интерсира оти они кога дојдоја во Кавадарци беа добро пречекани и имаме може да се каже добри односи за тоа не мешај навивач,а за со ПЕЛИСТЕР кога дојдовме во Велес не дојдовме да го ругаме Чакар ние дојдовме да го бодриме ПЕЛИСТЕР што го сакаме како наш клуб и ако не е од Кавадарци .За тоа да ти кажам си измешал некои работи.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Ми кажа еден играч од борец, немало притисок имало само 3-4 пијани шо пцуеле цело време... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom