Фан клуб: Партизан!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро е смаливме колку толку,8 беше скоро цела втора четвртина,Врањеш 3 блокади :),последната на Клеиза му ја акнал,човекот игра најдобро у кариера!!!
Не знам што да очекувам второ полувреме,сварно!

I

InF3cTeD

Гостин
Сепак на крајот висок пораз на Партизан и одлично трето место и пласман во 1/16 финале.Одлична игра во првото полувреме и почетокот на второто но после водството на Партизан како сите да запреа и играше само една екипа,а тоа беше Олимпијакос кој направи неверојатна серија и премина во високо водство кое успеа да го зголеми до крајот.Следниот натпревар Партизан го игра на 16.01.2010 во НЛБ Лигата против Хелиос со почеток од 19:30 часот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Prvi šešir: Barselona, Olimpijakos, CSKA, Real
Drugi šešir: Sijena, Unikaha, Kaha Laboral, Panatinaikos
Treći šešir: Žalgiris, Partizan, Makabi, Himki
Četvrti šešir: Cibona, Efes Pilsen, Marusi, Prokom

Дај боже да се паднеме со Цибона:vozbud:
Иначе според мене најлесен жреб би бил:Олимпијакос-Реал (исто ми е),Уникаха,Проком :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Алекс Мариќ е прогласен за најкорисен играч во досегашниот дел од Евролигата со вкупно 24,56 индексни поени по натпревар. Во досегашните девет натпревари имал просек од 16,7 поени и 9,1 скокови... :wink:

Иначе ждребот за Топ 16 ќе биде во Понеделник... бидејќи во вториот дел не смеат да играт тимовите од исти земји и оние кој биле во иста група во досегашниот тек, ждребот ќе биде полудиригиран па затоа сега за сега се познати две групи...

Група 1: Barcelona, Panathinaikos, Maccabi ili Partizan, Efes Pilsen ili Maroussi
Група 2: Olympiakos, Caja Laboral, Himki, CIBONA
Група 3: CSKA, Unicaja, Žalgiris, Asseso Prokom
Група 4: Real Madrid, Montepaschi Siena, Maccabi ili Partizan, Efes Pilsen ili Maroussi

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Јас мислам дека Барселона и Реал треба да се плашат да не бидат со нас во група бидејќи кој и да дојде во Пионир тешко дека ќе си оди со победа.
П.С Денеска играме во 19:30 со Хелиос :helou:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/eks-zvezdas-u-partizanu-13449.html :helou:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Утре играме против Панатанаикос у гости, ама проблемот е што на распоред на програма на А2 не пишува дека ќе ја даваат т.е. не ни пишува дека ќе има воопшто пренос од некоја утакмица а ептен ми се глеа пошто ќе биде заебана утакмица со ѓупциве. Ако има некој информација дека ќе даваат негде нека пише.:smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ќе ја даваат на РТС 2 :tapp:

Sta je Dule Vujosevic rekao igracima na tajm autu Minut pre kraja na minus sedam za Hemofarm : " Ako se ne uozbiljite u narednih 40 sekundi moracemo da ih dobijemo posle produzetka" :helou:

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Вечерва нема што да изгубиме и со овој пласман во топ 16 направивме голем подвиг.Задоволен ке бидам и со 2 победи но сепак со Дуле и неговата дружина се е можно. Алеx Мариќ се уште не е способен за игра се очекува за околу 15 дена за завршницата на купот која се игра во Ниш. Сепак вечерва на кошаркашите им посакувам се најдобро. Дуле 009!

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ма идеме на победа бе сред Атина. :) Иначе чим не ја даваат ќе си најдеме некој стрим.
И да не заборавам да ги отерам цела управа у пм пошто ми ги сведоа на минимум шансите да идам со Барса, лани у Арена коа игравме цените беа од 500 до 1000, ова сеа ко НБА ебате беља ебате. http://www.mondo.rs/s159189/Kosarka/Na_Barselonu_za_2500_dinara.html

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И да не заборавам да ги отерам цела управа у пм пошто ми ги сведоа на минимум шансите да идам со Барса, лани у Арена коа игравме цените беа од 500 до 1000, ова сеа ко НБА ебате беља ебате. http://www.mondo.rs/s159189/Kosarka/Na_Barselonu_za_2500_dinara.html
Братче е ајде сега јас да ти го "срушам целиот филм" :)

Петар Божиќ му кажал лично на еден мој пријател дека веќе карти ќе нема никако ниту за Барселона, ниту за Панатинаикос, сите биле "таксани", така да изгледа ништо од гледање... и Петар сакал да купи карти, ама од управата му рекле дека веќе карти нема :toe:

Е сега, ако може некако да се најде начин да се најди некоја карта плус, т.е. ако имаме среќа (за оние кои планираат да идат) ќе биде убаво... :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom