Фан клуб: Партизан!

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Вечер од 20 часот КК Партизан ја игра последната утакмица во групата на Евролигата со Циганаикос во Пиреја. Шанси за успех минимални ова е најтешкото гостување, бидејки играчите во мечот ке влезат растеретени пласманот во ТОП 16 е обезбеден и 3 место во групата со една ангажирана игра да се дојде до што подобар резултат. На натпреварот домашните навивачи ќе бидат потпомогнати од жлездините навивачи на кој ќе им биде платен целиот престој во Атина од нивните колеги. Кога не може да доживеат да играат Евролига со својата екипа добро е и вака:toe:.Алеx Мариќ за жал ке паузира до 15 февруар ке биде голем хендикеп, но тука е Слааааааааааавко! Дуле 009:vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И јас разбрав дека Арената во Пиреја ќе била преполна и се очекувало жежок
пречек на кошаркарите на Партизан, но јас се кладев дека Партизан вечер победува, сигурен сум 100% :wink:

П.С. Има најавено гостување на Гробари во Атина?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Значи вечер играме со циганчињата од гејција...ке биде жешка и опасна утакмица,типувам на победа на Партизан,пошо знае да приреди големи изненадувања секоја сезона,па ништо чудно и вечерва да гледаме уште едно такво...како го шупчат циганијакос на сред Атина :)

Инаку Миле,мислам дека нема шанси да гостуваат Гробари во Атина,нема услови за гостување :toe:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Момци ќе ја има на а2 утакмицава?
Јас знам дека Реал-Армани Џинс ке ја даваат вечер. Али ако толку сакаш да го гледаш Партизан ке вршат пренос на РТС 2 па ако ја фаќаш можеш таму да ја гледаш :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Гејт 7 спремале песни на српски да пеат нормално за навреда кон Гробари...
Одма сакаат да имитираат!
За утакмицава немам некои големи очекувања ,но нема што да се изгуби.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Како и што кажаа од Партизан ова ќе биде припрема за ТОП16.Циганите биле ,,запалени" поради поразот на нивните ,,миленици" во Пионир.

П.С Многу ќе ми биде мерак да тепаме во Атина:helou::helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ја ставив на 200-че сингл 2-ка... 6.50 коефициент, добивка 1200 денара... :):):)

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ај ако најде некој линк нека стаи, неам РТС 2 на кабловска. :smir:
Вечер идеме на победа, мерак да ми се напраи.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како и што кажаа од Партизан ова ќе биде припрема за ТОП16.Циганите биле ,,запалени" поради поразот на нивните ,,миленици" во Пионир.

П.С Многу ќе ми биде мерак да тепаме во Атина:helou::helou:
Мислиш во Пиреја :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде со срека,убаво кажа Вац нема што да изгубиме,но најдобро би било да тепаме на сред гејција и да им ги затнат муцките на сите што ке бидат во сала :)
Јас нема да бидам во можност да ја гледам,штета :(
Линк...

http://www.atdhe.net/10766/watch-olympiacos-piraeus-vs-partizan-belgrade

I

InF3cTeD

Гостин
36-33 на полувремето со кош во последните секунди на Мек Калеб..добро прво полувреме со 8 грешки на Партизан наспроти 11 на Олимпијакос и доминација под кошевите на Партизан.

Kajgana Shop

На врв Bottom