Фан клуб: Партизан!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Би требало да издвојат некој блокови за гостински пошто и они им дадоа да гостуваат Фемили, така да подобро прашајте за гостински навивачи и таму земете си на тој блок карти.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Одлична увертира пред гостувањето во Скопје... И јас мислам дека не треба да се прават проблеми за гостински навивачи, бидејќи Фемили безбедно беа сместени во Пионир... :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ај некој случајно ако има 2 карти за продавање нека ме контактира обавезно . :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде домаааа. ;)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тоа на 13 секунди ако не беше намерен фаул над Лучиќ тогаш незнам...
Како и да е со победа над Солнок во последно коло идеме на Ф4,добро е !!!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Абе никој не беше на утакмица бе мислам со гробари дајте ако некој бил пофалете се како беше впечатоци ваму таму некоја фотка стајте.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Абе никој не беше на утакмица бе мислам со гробари дајте ако некој бил пофалете се како беше впечатоци ваму таму некоја фотка стајте.
Добро беше навивавме колку можевме,бидејќи имаше пропуст,тс заборавен бубањ и немаше никаков ритам,а и ние горе што бемве ништо не слушавме што пеат овие испод нас.Блиску до мене беа Гробарот Наумче Мојсоски(беше облечен во црно - бела дуксерка),Ванчо Димоски и Младен Ракчевиќ.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако не се земат во предвид тие ситни пропусти, се на се мислам дека имаше добро навивање... И вака на моменти се грмеше, а со поголема организација ќе беше ептен топ... За натпреварот нема што да коментирам, оти од целиот натпревар видов само една тројка на Бертранс и две-три забивања на Гордон...

Еве и еден клип од Гробари vs Мзт :)
http://www.youtube.com/watch?v=MLK1ksNskbk

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Добро беше навивавме колку можевме,бидејќи имаше пропуст,тс заборавен бубањ и немаше никаков ритам,а и ние горе што бемве ништо не слушавме што пеат овие испод нас.Блиску до мене беа Гробарот Наумче Мојсоски(беше облечен во црно - бела дуксерка),Ванчо Димоски и Младен Ракчевиќ.
Епа браво за нив за наумче знам дека е гробар ама ме радува шо биле и ванчо и ракчевич сигурно било интересно

Kajgana Shop

На врв Bottom