Фан клуб: Партизан!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ако не ги тепаме ови 20 разлика у Пионир...:helou:
Прво полувреме топката не влегуваше во кошот незнам што беше работата.Барса изигра за нас што го победи Пао.
П.С Браво за ДУЛЕ :vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Пренос вечер од Партизан - Звезда слабо некако ?!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Очекувам денес неизвесна утакмица ама се надевам и дека ќе тепаме,првата ја изгубивме од рома 76-73!!

vaczmaj, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

се регистрирав и еве што ми покажува...
што е ова знае некој?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Очекувам денес неизвесна утакмица ама се надевам и дека ќе тепаме,првата ја изгубивме од рома 76-73!!

vaczmaj, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

се регистрирав и еве што ми покажува...
што е ова знае некој?
Еве и кај мене

GrobarMKD, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Log Out Home

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Тоа е затоа што од десна страна има едно банерче со назив ВИП.
Треба да сте членови на форумот подолго време, да имате не знам таму некои ствари за да може да гледате.
Само одредени членови ќе може да го гледаат преносот, за останатите тука е спортал.рс :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде Малку Подгревање На Атмосфера :wink:

Сад Че Стока Да Вас Набије, Триес Разлике, Пичке Циганске !!! :vozbud:

Недела Је Сванула У Срце Ме Ганула, Он Јој Прстен Предаје Нимало Се Не Каје... Застани Сунце Не Сујај Му, Молим Те Данас Не Пријај Му, Лијте Кише, Ладне Воде, Звезда Оде, Звезда Оде!!! :wink:

Ево Банке Цигане Мој !!! :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде стварно постирајте линк да се гледа натпреварот :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom