Фан клуб: Партизан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Имаааа Јеееедан Тим... (продолжи) :vozbud::vozbud::vozbud:

Честито Победа Нека Ни Е Над Комшиницата Наша Мила... Гледам И Алекс Мариќ Играл, Што Ме Многу Радува, Баш На Време Се Оправил Пред Важните Дуели Со Маруси И Панатинаикос Дома... :vozbud:

П.С. ПАОК Го Победиле Маруси Дома :helou:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Имаааа Јеееедан Тим... (продолжи) :vozbud::vozbud::vozbud:

Честито Победа Нека Ни Е Над Комшиницата Наша Мила... Гледам И Алекс Мариќ Играл, Што Ме Многу Радува, Баш На Време Се Оправил Пред Важните Дуели Со Маруси И Панатинаикос Дома... :vozbud:

П.С. ПАОК Го Победиле Маруси Дома :helou:

Ne se PaoK tuku PAO-Panathinaikos pozzz:smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ова е спорт не политика и ајде оставете не да се радуваме на победата :vozbud::smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Сите Сме Задоволни Легендо :wink:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/vujosevic-zadovoljan-sam-kada-pobedimo-zvezdu-15237.html :smir:

Еве и подетално како се одвивал натпреварот, а има и видео клип од последните три минути од натпреварот :wink:

http://partizan.net/srpski.html

ДОШ'О ЈЕ И ТАЈ ДАН, ЈЕБО ВАС ПАРТИЗАН, ЈЕБО ВАС ЈЕБО, ЈЕБО ВАС ОН, ОН ЧЕ БИТИ ШАМПИООООН !!! :vozbud:

П.С. Дај бе не мрсите муда тука во фан клубот... дали било Пао или ПАОК ќе ми солите памет, и што к*р ве боли дали навиваме за грчки клуб или не... :helou:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Класика. По барање на фановите филмот продолжува да се емитува и понатаму. Јас мислам дека Партизан не мора да игра натпревари на Балканот бидејќи со тоа ја убива неизвесноста на натпреварувањето.

Инаку ако некој налета на комплетна статистика од мечот нека постира тука, мене ме мрзи да барам:).

Kajgana Shop

На врв Bottom