Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Надал и Ноле се тука некаде по стил на игра така да ќе биде доста интересно. Е сега незнам Ноле дали ќе биде доволно свеж и дали ќе пружи максимум но и да има две третини од играта против Федерер има шанси да стигне до својата втора гренд слем титула.
Nadal ne e nekoj slepec pa ovoj so 2/3 da igra i da go pobedi. Ako ja saka titulata kje treba maksimumot da go dae, mozebi kako vchera ako ne i nijansa podobro da izigra:toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Слушнав дека натпреварот со Рожер не бил за оние со слабо срце :) . Поодморен влегува Надал, но да се надеваме дека Ноле ќе го комплетира походот. Ајмоооо !!!!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Првпат во живот решив да гледам цело финале и неможам :tapp:

Ајде Ноле со среќа, кога ке станам да прочитам дека си освоил :pipi:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Честитки до Ноле, прикажа фантастичен тенис, но против себе го имаше Бог ! Ноле, може да прикажи уште шампионски тенис...

Поздрав

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Bravo Nole, dobar mech i sve, ali vregjanjeto beshe krajno idijotko...
Шо то ???? Мислиш карањето ??? То не беше за Надал.... А ти од кај знаеш шо збори Надал ? :)

Се на се, Ноле, прикажа добар тенис, најдобар од него...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Bravo Nole, dobar mech i sve, ali vregjanjeto beshe krajno idijotko...
Шо то ???? Мислиш карањето ??? То не беше за Надал.... А ти од кај знаеш шо збори Надал ? :)

Се на се, Ноле, прикажа добар тенис, најдобар од него...
Не сфаќам кое карање и кое вреѓање? :) Или ја не видов. :) Изигра одличен меч и даде 99 посто од она што го имаше. Тој еден посто не го вложи во сервисот. Имаше непотребни дупли грешки кога не смееше да има.

Што се однесува до пцовките, јас пробав еднаш да му прочитам од уста, ама не сфатив што збори и сеа прочитав на една српска страница, цитирам: : j..e me u mozak me j..e! :pos2: И на крај веќе се виде дека го фаќа хистерија зема да си цупка у место и да се гази од смеење.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па за тоа ти зборувам, то не не е ништо..Сигурно и Рафа си кара на шпански, ама ова дека на српски, ептен се читаше од уста... Се убив од смеење дома..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде и финале е доста. Го исфрли Федерер, а против Надал даде се што можеше од него ама вчера Надал беше премно моќен. Здравје Австралија е тука :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Нека му честито 2рото место на АТП листата.
Најмногу пружеше вчера супер меч али тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom