Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Официјално, Ноле го потврди учеството на Монте Карло :)
Ќе игра али могуче е во првиот меч да тестира до каде е со повредата. Мислам дека Ноле нема да ризикува премногу на турниров за да не ја влоши ситуацијата со повредата а со тоа и да го загрози учеството на РГ, неговата главна цел годинава. Затоа не би ме чудело и доколку се откаже во следните денови, али лично не сакам да се случи тоа, највеќе од се што мразам во спортот се повредите и на никого не му го посакувам тоа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Конечно титула и на Мастерсот во Монте Карло, каде осум години неприкосновен беше Надал... Очекувам оваа година Ноле да ја прекине доминацијата на Надал и на РГ :)
Браво Шампионе... (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Да се знае кој е најдобар !! Браво мајсторе (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Колку и да е Рафа добар, денес Ноле све у свои раце имаше а го прокоцка по ситуација која во која и почетник знае што треба а што не треба да направи, еве ја да тренирам недела дена тенис тоа ќе го погодев, нека враќа Надал, али мрежата немаше да ја допрам ...

Ееее мрежа допре, ја ова не памтам кога последен пат сум го видел од било кој тенисер најискрено, ќе каже некој ваков бил онаков бил покажал карактер му парирал ко никој до сега, све е тоа точно, али точен е и фактот дека се избрука со мрежата, број 1 у свет е, баш ради околностите у кои беа и двајцата, тоа мораше рутина да е. Да не ги спомињам следните две слични ситуации, после хотдогчето на Надал и у последниот гејм исто. :facepalm:

Секако дека у било која ситуација на пораз дебилно ќе се осеќав али ова е најбруталното и за него и за неговите фанови, мамата. :mad:

Ф

Фил Ајви

Гостин
на некого мораше да попушти концентрацијата... за жал тоа беше Ноле...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Ако е точно она што го говори Псај на темата за РГ ондак повлекувам се што реков контра Ноле со оглед дека во моите постови главна тематика е моментот со мрежата. Али како што реков и таму, искрено се надевам дека Псај греши, ако е во право ондак тежок срам ќе е ова за мечов, знам дека на фановите на Надал свеедно ќе им е, ирелевантно и слично, им се може ... али дефакто, секој кој асално го прати спортов без разлика за кого навива би се согласил дека тоа е класичен грабеж и брука, пак ќе кажам, у случај Псај да е у право.

И вака и така, класична fffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu ситуација, со тоа што у првиот случај апсолутно никаква замерка немаше да имам за Новак.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Ja bezuspesen obid da se obesam ke imam i 2-3 nedeli ne se pojauvem nadvor posle poraz ko onoj na Nole, a ovoj glejte go ...

Dobro, shala na strana nema ni vreme ni prostor za secenje veni, sledat novi predizvici i toa e toa, nema nazad, samo napred, ima Sve sto e potrebno da prodolzuva da bide pomegu najdobrite vo Svetot u naredni nekolku godini, i nad 30ka, samo neka nema hronicen problem so povredi. Ajmos ! :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Syn
Де бе, што требаше да напраи Надал у 2011, да си пука у чело и да се откаже од тенисот ли? 7 порази во серија врза тогаш против Ноле, па ете следната година го победи три пати по ред, а Ноле само еднаш загуби годинава, не е ништо страшно. Факт е дека загуби во најбитниот меч за него во сезоната, ама ќе има и други прилики, без гајле. Нема што да сече вени и да се треска од земја, загубил и тоа е минато, баш убаво што вака се релаксира и ги залекува “раните“ од поразот. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Новак ден после поразот приреди хуманитарна забава на која беа собрани 1.2 милиони евра за хуманитарни цели

Присуствуваа многу познати фаци ко Џерард Батлер, Рони Вуд од Ролинг Стоунс, Вилаш Боаш, Наоми Кембел, Борис Бекер, Кејт Хадсон, Џереми Пивен ака Ари Голд и ред други.

:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom