- Член од
- 21 мај 2006
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 6
Чул те Господ!Иако Надал е во одлична форма на Роланд Гарос,мислам дека Ѓоковиќ ке победи.!!!
Чул те Господ!Иако Надал е во одлична форма на Роланд Гарос,мислам дека Ѓоковиќ ке победи.!!!
Eve ja mojata prognoza!I jas mislam deka pinokio ke si izgubi posteno, nema tuka lutenje!
Se vide kako igra, kako picketina!Ajmo Nole pokazi mu kako igra Srbin, on jeste kral sljake ali ti si kralj tenisa
Pamet u glavu, reket u ruke i isprasi ga da se "pusi", cela Srbija je uz tebe i naravno i Anu princezu.
Otresi ga ko cigance slinu![]()
Добро тренеру добро, ќе се поправам, а Иванович жими ***** ќе освои ролан гарос.Nole majstore samo opusteno tek ti je 21 godina bices ti prvi, samo brate moras malo vise da poradis na sljaci, znam da je Rafa na ovakvim podlogama neprikosnoven ali ti si najbrze napredovao i verujemo u tebe, moras da nadjes trenera koji ce sa tobom da radi na sljaci a ne samo na brzim podlogama, da se nije igralo na sljaci razbio bi ga,
Sutra ce nasa lepotica Ana da osvoji prvo mesto, ti ces sledece godine
И јас се согласувам ама ќе се надоврзам дека ***** ќе го освои!Добро тренеру добро, ќе се поправам, а Иванович жими ***** ќе освои ролан гарос.
Федерер полека почнува да заостанува позади Надал и Ѓоковиќ. Ѓоковиќ го победи во финалето во Австралија, ти текнува?абе малце претеравте со ноле а ? ја разбирам дечкото е звер ама со надал и роже се посебна класа
не го потценувај .... сеуште е најдобарФедерер полека почнува да заостанува позади Надал и Ѓоковиќ. Ѓоковиќ го победи во финалето во Австралија, ти текнува?А за Надал немам зборови... игра уште подобро отколку порано. Федерер нема никакви шанси...
Тешко дека заостанува, туку се оваа сезона се спрема да го освоие ролан гарос, затоа има 7 порази годинава, инаку Џоковиќ го тепаше Федерер во полуфинале, ако ти текнува играше со Тсонга во финалето. Инаку Чекич финалето мислам дека е од 3 саат ама не ме фаќај за збор.Федерер полека почнува да заостанува позади Надал и Ѓоковиќ. Ѓоковиќ го победи во финалето во Австралија, ти текнува?А за Надал немам зборови... игра уште подобро отколку порано. Федерер нема никакви шанси...