Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добро се бореше,но на крај немаше сили...требаше да зема барем 1 сет....

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
абе малце претеравте со ноле а ? ја разбирам дечкото е звер ама со надал и роже се посебна класа

Член од
27 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
29
Nole majstore samo opusteno tek ti je 21 godina bices ti prvi, samo brate moras malo vise da poradis na sljaci, znam da je Rafa na ovakvim podlogama neprikosnoven ali ti si najbrze napredovao i verujemo u tebe, moras da nadjes trenera koji ce sa tobom da radi na sljaci a ne samo na brzim podlogama, da se nije igralo na sljaci razbio bi ga,

Sutra ce nasa lepotica Ana da osvoji prvo mesto, ti ces sledece godine

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Nole majstore samo opusteno tek ti je 21 godina bices ti prvi, samo brate moras malo vise da poradis na sljaci, znam da je Rafa na ovakvim podlogama neprikosnoven ali ti si najbrze napredovao i verujemo u tebe, moras da nadjes trenera koji ce sa tobom da radi na sljaci a ne samo na brzim podlogama, da se nije igralo na sljaci razbio bi ga,

Sutra ce nasa lepotica Ana da osvoji prvo mesto, ti ces sledece godine
Добро тренеру добро, ќе се поправам, а Иванович жими ***** ќе освои ролан гарос.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добро тренеру добро, ќе се поправам, а Иванович жими ***** ќе освои ролан гарос.
И јас се согласувам ама ќе се надоврзам дека ***** ќе го освои!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Как завршии надал и гоковик не га догледах гледаах само ка водаше надал со 2-0 у сетове и у гемове 4-2?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Pobeid Nadal 3-0 vo setovi!
Posledniot zavrsi 7-6!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
абе малце претеравте со ноле а ? ја разбирам дечкото е звер ама со надал и роже се посебна класа
Федерер полека почнува да заостанува позади Надал и Ѓоковиќ. Ѓоковиќ го победи во финалето во Австралија, ти текнува? :) А за Надал немам зборови... игра уште подобро отколку порано. Федерер нема никакви шанси...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
steta sto nadal e tolkav cigan pa cela kariera ima trenirano na zemja pa sea ne moze nikoj da go pobedi....na zemja treninzite se najeftini a ovoj e ciganiste pa ne me iznenaduva faktot sto 4 godini po red kje pobeduva na roland garros...... a inace, djokovic nemase dovolno hrabrost denes , ne znam zasto bese toa taka ama se zabeleza deka duri pri 0;2 vo setovi i 0;3 vo tretiot set se opusti i pocna da igra kako sto treba....vazno e deka gi odbrani poenite od minatata godina i deka seuste kje mu dise u vrat na ciganot....

za 2 nedeli pocnuva wimbledon, kje bide opasno,pobrza podloga ,avtomatski djokovic e podobar i kje vidime dali nadal kje se ponasa isto kako deneska....

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Федерер полека почнува да заостанува позади Надал и Ѓоковиќ. Ѓоковиќ го победи во финалето во Австралија, ти текнува? :) А за Надал немам зборови... игра уште подобро отколку порано. Федерер нема никакви шанси...
не го потценувај .... сеуште е најдобар
се сложувам со марко. мутантот не може никој да го победи на земја така ќе биде веројатно уште долго време ,иначе кога е финалето

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Тешко дека заостанува, туку се оваа сезона се спрема да го освоие ролан гарос, затоа има 7 порази годинава, инаку Џоковиќ го тепаше Федерер во полуфинале, ако ти текнува играше со Тсонга во финалето. Инаку Чекич финалето мислам дека е од 3 саат ама не ме фаќај за збор.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:eek:ftopic:

Секој ден ми е се` по јасно зашо ми се гади коа ќе прочитам или видам србин во Македонија...

Kajgana Shop

На врв Bottom