Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Надал го мразам нека го мине Џокович на Надал многу ќе сум среќен а на Федерер не верувам оти ќе го мине :>). Ама таа година за наредната не се знаа.

Bravno Novak,sekoja cest.Mislam deka dojde vremeto se blizi koga Novak ke bide najdobar na svetot.

Ало не се пишува Џоковиќ туку ЃОКОВИЌ. А што се однесува на неговата игра немам зборови. Се мерат на прсти неделите кога ке го помине Надал и ќе го брка Федерер за прво место.

Новак Џоковиќ за една година кје биде нај добар светски тенисер. Ако веќе не е. А сега се надевам дека ќе го освои Ролан Гарос.

еее,да знаете колку ќе се радувам ако надал изгуби,ОД КОЈ И ДА БИЛО,ама најслатко би било од ѓокович,

Утре со Надал играат во 1 саат. Ќе биде интересно!:zlo:

Лелелелелеле како ќе го јаде Новак утре, уствари денес.:)...

...Мислам дека Надал на Роланд Гарос годинава највеќе на еден меч севкупно изгуби 5 гејма!!!! Епа сеа видете во каква форма е зверот!! Само ми е криво Новак што стигна и до тука зашто ја одбрани позицијата од лани и нема ниту бод да изгуби, а Надал мора да ја одбрани титулата!!

I jas mislam deka pinokio ke si izgubi posteno, nema tuka lutenje!

Јас ставив сингл на Ѓоковиќ за 500ден=1700ден
Ајде со срека,редно време е и Надал да изгуби

Надал игра во добра форма на Роланд Гарос,оваа година(досега),и тоа може да значи две работи:Или ќе го згази Ноле,или ќе киксне и ќе изгуби зошто сепак никој не може да одигра цел турнир во иста форма(така јас мислам).Трето нема.:vozbud::pos2: Нормално јас сум за Ѓоковиќ!!!

Иако Надал е во одлична форма на Роланд Гарос,мислам дека Ѓоковиќ ке победи.!!!

Ajmo Nole pokazi mu kako igra Srbin, on jeste kral sljake ali ti si kralj tenisa
Pamet u glavu, reket u ruke i isprasi ga da se "pusi", cela Srbija je uz tebe i naravno i Anu princezu.

Otresi ga ko cigance slinu :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom