Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Што напраи тепаше?Гледав али се изнервирав и изгасив.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Во секој случај не треба да се потцени играта на Мелцер, покажа дека е во одлична форма. Не треба да се бара поразот во наводно слаба игра на Ноле, туку одличното издание на Австриецот.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ах бе..водеше убаво 2:0 во сетови,но потоа..се прокоцка ! :(
Ај ваљда ќе се подобри за Вимбалдон,да се надеваме !

Ф

Фил Ајви

Гостин
После брејкот исклучив зашто нејќам да се нервирам!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Нека одмори чоекот најпаметно ќе му биди, доста се резили...мала пауза нема да му биди грешка.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Подобро му е да земе и да си стави крај на животот:tv:

Ф

Фил Ајви

Гостин
^

а ти подобро да не замараш на темава :tv:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Според мене подобра игра има моментално од Надал и подобар успех ќе има на Вимблдон...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
2012. The End. Филмот е закон. киз.
Aко доволно пратиш тенис, а според аватарот(види фотос) се гледа дека пратиш... мислам треба да знајш кој го игра најдобриот тенис моментално (не сум јас за тој, ама сепак реално гледано на работите е) и ако си реален ќе ти биди јасно, а се гледа од месечината дека не си реален во тоа што го кажа...ајт на некој што нема врска од тенис да го спомнеше тоа може и ќе прифатеше, ама си има тука познавачи на тенисот(колку-толку).
бацки.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Aко доволно пратиш тенис, а според аватарот(види фотос) се гледа дека пратиш... мислам треба да знајш кој го игра најдобриот тенис моментално (не сум јас за тој, ама сепак реално гледано на работите е) и ако си реален ќе ти биди јасно, а се гледа од месечината дека не си реален во тоа што го кажа...ајт на некој што нема врска од тенис да го спомнеше тоа може и ќе прифатеше, ама си има тука познавачи на тенисот(колку-толку).
бацки.
Бре, бре, бре... Убо си кажав јас уште на стартот... СПОРЕД МЕНЕ има подобра игра и подобри шанси на трева. Chill. Времето ќе покажи. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom