Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мора да запне и да го освои турниров!:helou:
По поразот на Федерер,Ноле мора ова да го искористи и да ја намали разликата,а пак да ја зголеми што ја има над Надал.
:pos::pos2: да не ти се слоши случајно за освојување и разликата:pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Идемо даље....ги искористи Ноле денеска грешките на Белучи и тепаше 2-0.:vozbud:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
A денес пак го прими од Вердаско :tapp:

2-1 во сетови, на Новак се гледа дека не му е дојдено до тенис, нека си земе некоја пауза, најдобро ќе му биди:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Епа ај нека му е со среќа на Ноле за поразот...:smir:

Мора да запне и да го освои турниров!:helou:
По поразот на Федерер,Ноле мора ова да го искористи и да ја намали разликата,а пак да ја зголеми што ја има над Надал.
Да, да големи му се шансите да освои :pos::pusk:

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Нолееееееееееееее буди сеееееееееее,алоооооооооооо:mad::mad::mad::mad::mad:

Ф

Фил Ајви

Гостин
ајде малку да ја оживееме темата, треба да игра со Нишикори, не треба да има потешкотии во ниту еден сет!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Какви се овие смешни маици што ги носи Ноле...:vozbud::poss::pos2::pos2:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
најнова имитација од Ноле:vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Како грдо се смее:pos2::pos2: КОМПЛЕКСИИИИИИ
Нека си го смени имиџот бе. Со маицата на тенисер ли личи? ц ц ц...повеќе ми личи на диско тип(танчер):poss::poss:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
најнова имитација од Ноле:vozbud:
Ахахаахах Ѕверррррррррр АХАХАХАХААХ лелелееле умирам :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@ Vamos Real, аман бе толку ли те повреди една шала за Надал, па комплекси да спомнуваш ццц :icon_lol:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ме уништи ова со клипов...еве ме лежам болен во кревет неможам да станам од што ќе ми пукне срцето поради ова некултурна заебанција на Ноле:)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не би требало до крај да има проблеми очигледна е разликата во квалитетот само незнам што си го комплицира животот и влегува во подолг меч.

U

UniqueGirl

Гостин
Најверојатно не очекува уште едно полуфинале меѓу Рафа и Ноле. :)
Досеа двајцава имаа неверојатни средби на земја, особено на мастерсот во Мадрид минатата година. Да се надеваме дека ќе се сретнат и ќе ни приредат одличен меч. :pipi:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Незнам зошто не ги решева “лесните“ противници у три сета,а не како што прави,така си ја губи по малу силата !
Утре го очекува дуел со Мелцер,со кој што не би требало да има проблем.
АЈМО НОЛЕ !!! :vozbud::vozbud::vozbud:

С

сашенко

Гостин
Што му требаше ова?Честитки за првите 2 сета веке го замислував во полуфинале како го мачи надал ама ме разочара стварно.Има многу добра игра ама што му се дешава незнам одеднаш како да ке се исклучи и како да не е он јбг.Повеќе сакав да беше на другата половина Ноле пошо сакав да си гледам НОЛЕ-РАФА финале ама и полуфинале ке беше топ меч:Само ме разочара.

Kajgana Shop

На врв Bottom