Aман бе друже, за која година збориш?!Според мене подобра игра има моментално од Надал и подобар успех ќе има на Вимблдон...
2012. The End. Филмот е закон. киз.Aман бе друже, за која година збориш?!
Нејќам да замарам, само стварно срамота да си 3ти и да губиш од кој стигнеш. Нели?!:raz::icon_eek:^
а ти подобро да не замараш на темава :tv:
Aко доволно пратиш тенис, а според аватарот(види фотос) се гледа дека пратиш... мислам треба да знајш кој го игра најдобриот тенис моментално (не сум јас за тој, ама сепак реално гледано на работите е) и ако си реален ќе ти биди јасно, а се гледа од месечината дека не си реален во тоа што го кажа...ајт на некој што нема врска од тенис да го спомнеше тоа може и ќе прифатеше, ама си има тука познавачи на тенисот(колку-толку).2012. The End. Филмот е закон. киз.
Бре, бре, бре... Убо си кажав јас уште на стартот... СПОРЕД МЕНЕ има подобра игра и подобри шанси на трева. Chill. Времето ќе покажи.Aко доволно пратиш тенис, а според аватарот(види фотос) се гледа дека пратиш... мислам треба да знајш кој го игра најдобриот тенис моментално (не сум јас за тој, ама сепак реално гледано на работите е) и ако си реален ќе ти биди јасно, а се гледа од месечината дека не си реален во тоа што го кажа...ајт на некој што нема врска од тенис да го спомнеше тоа може и ќе прифатеше, ама си има тука познавачи на тенисот(колку-толку).
бацки.