Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
браво за Нолета... ств добро изигра во клучните моменти,со мини брејкот во тајбрејкот,беше обезбедена победата...

него,како се сметаат АТП поените???
Вака http://www.atpworldtour.com/Rankings/Rankings-FAQ.aspx.

Инаку Ѓоковиќ останува на 3-то место по најновата листа.
Се појавија неколку дезинформации дека ќе го земел второто место, ама не е така.

Шанса за измена на топ 3 само после Лондон.
Надал има шанси да се врати на број 1 или да падне на 3.
Ѓоковиќ има шанси да дојде на место број 2 или да остане 3.
Федерер може да падне на второ место или ќе остане број 1.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Cestitki za Nole koj deneska go dobi Nadal so 7 6 i 6 3 vo setovi...sega samo da se molime Davidenko da izgubi od Soderling i Nole da odi pravo vo polufinale...:vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Уште еден пораз на Ноле од некој анонимус, барем за мене, Бернард Томиќ oд Австралија. Ова ми дава сомнеж за неговата форма пред AO.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Уште еден пораз на Ноле од некој анонимус, барем за мене, Бернард Томиќ oд Австралија. Ова ми дава сомнеж за неговата форма пред AO.
Koj турнир беше ова ? Оти пред некој ден изгуби од Вердаско...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Koj турнир беше ова ? Оти пред некој ден изгуби од Вердаско...
Истиот егзибиционен турнир, поразените играа уште неколку мечеви.
Веројатно нешто експериментирал, ама пак некако несериозно ми изгледа, не играше на ниеден турнир од АТП, па и на егзибицијава помина лошо, ама можеби се штеди за АО, којзнае.

Ф

Фил Ајви

Гостин
До сега се беше лесен тренинг. Вистинскиот тест почнува утре односно во среда во еден ипол против Тсонга. Го гледав французинот и можам да кажам дека доста напредувал од последниот пат кога се сретнаа, ќа мора Ноле да се помачи повеќе отколку што мисли.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Ne go ispleska Tsonga kolku so Djokovic e ligav, ima talent ima se samo nema karakter zalno ama nikogas nema da bide Broj 1 inaku Tsonga ima daleku daleku poveke kvalitet, igrata mu odi se ponagore vo nagorna linija

Kajgana Shop

На врв Bottom