Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
е сега нема две убајни истовременоЈас го барав али сеа срединава не ми е по ќеиф ...![]()
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
е сега нема две убајни истовременоЈас го барав али сеа срединава не ми е по ќеиф ...![]()
И мене ме плаши таа позиција највише... Со Силва завршивмо одлична работа, треба некој таков да се најде за негов партнер, Мексес е добар да, често знае и гол да даде... ама човекот незнаеш коа ќе те остави на цедило, Астори? ваљда добра замена.мене повеќе ме плаши Неста. Еве денеска наполни 35 години. Нека му е среќен роденденот. Но не верувам дека наредната сезона ќе може да ја издржи цела. Според пишувањата по медиумиве Мексес е 99% играч на Милан за наредна сезона но би било добро да се врати Астори назад уште ова лето.
Неста изјави дека оваа му е последна сезона :/ Мексес доаѓа како негова замена, а Астори мора да се врати назад да биде алтернатива за Силва и Мексес, не би сакал Јепес и Бонера, а ни гркот (нека иде на позајмица млад е уште) да бидат први алтернативи во одбрана.И ја го мислев Деде за едно 3-4 години постар. Ја мислев човеков не игра фудбал повеќе. Го памтам од времето кога игравме со Дортмунд во групи. Не беше лош. Ама не беше лош пред 7-8 години не сега. Изгледа и наредна сезона ќе се крпи таа лева бековска позиција со Деде, Антонини, Замброта и најверојатно Максвел. Колку и да е критична позицијата лев бек мене повеќе ме плаши Неста. Еве денеска наполни 35 години. Нека му е среќен роденденот. Но не верувам дека наредната сезона ќе може да ја издржи цела. Според пишувањата по медиумиве Мексес е 99% играч на Милан за наредна сезона но би било добро да се врати Астори назад уште ова лето.
Сигурно ке ви го позајмат:baeh:Мене сите тие Мексес, Астори, Бонучи(се спомнува како опција да дојде) ми се добри како алтернативи ако некој од стандардниот двоец во одбраната не може да настапи. Единствени опции кои би можеле да го заменат Неста се Рамос, Видиќ и Ранокиа(ако продолжи со формата во нагорна линија и ако не се лутат комшивките да ни го позајмат на неколку сезони)
Аууу немој ботов Ранокиа да го споредуваш со играч како Неста жити се !Мене сите тие Мексес, Астори, Бонучи(се спомнува како опција да дојде) ми се добри како алтернативи ако некој од стандардниот двоец во одбраната не може да настапи. Единствени опции кои би можеле да го заменат Неста се Рамос, Видиќ и Ранокиа(ако продолжи со формата во нагорна линија и ако не се лутат комшивките да ни го позајмат на неколку сезони)