Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.012
- Поени од реакции
- 4.943
Против Комо 80 минути еден шут кон голот,се надевам дека е многу подобар во рецитирање стихови и рими па можеби ќе направи некоја соработка со DJ Khaled.
Paratici e glaven favorit izgleda za DS vo Milan.
Covekot koj za malku ke go falimetirase Juventus , koj napravi 100 lazni dokimenti , Ds koj lupna 70 mil za Richalidson vo Totemhem .
Ovpj so Furlani ke go spasat Milan izgleda
A sto ako kazuvat deka celta e titula koga nemat veze sto rabotat.Кој и да дојде битно е од менаџментот да имаат муда како Интер ланското лето и да кажат што е целта на проектот.
Ако целта е титула тогаш битно е да се каже у старт и да се работи на тоа.
А не ќутенката, пак проект за топ 4 и ако по некоја среќа се земе титула ќе се курчат, а може со таков проект да утнеш 2,3 играча како летово и да се деси потоп уместо 4то на 10то место.
Јакиот accomplishment дворскиот шут да го шутнеш
Фурлани целосно го има тргнато од сликата или овој сам си ја има свиткано опашката.
Саше си живее у паралелен универзум, ја неам друго објаснувањеНа 9 кола пред крај Милан се -6 од место за ЛШ,ќе биде екстремно тешки но не и невозможно.
Дури и да не обезбедат ЛШ парите ќе ги покријат со продажба на непотребните и некорисни играчи во ростерот и следната сезона со посилен ростер и растеретеност од мечевите во ЛШ Милан ќе атакува на титулата во Серија А.
Forza Milan!!!