Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.824
Поени од реакции
6.529
Док Фонсека си игра фудбал менаџер клубов тоне подалеку од 4то место.

Мое предвидување е дека ако останат вака работиве не фаќаме топ 4, Ибрахимович лета како жртвено јагне, иако е тотално небитен заедно со Фонсека.

Битно ќе се јадат гомна за нив двајца уместо сржта на проблемот, Кардинале.

Еден од Леао или Тео се продава како жртви за губитокот пари од ЛШ, ништо чудно и двајцата.

Тоа е патот ако останат исти работиве, а шанса да се сменат има само ако Фонсека престане да глуми тренер и да покаже муда, неможе екипи како Каљари да ти дадат 5 гола.

Ако им се браниш на такви екипи со вакви дефанзивци ко што имаме мора да си морон, друго нема.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Фонсека е најмалку крив во ситуацијава бидејќи како прво дојде предоцна во Август и веднаш беше фрлен во оган а плус треба да потполни преголеми чевли и сите очекуваа да мора да биде исклучително добар како тренерот што беше пред него и мора да работи со играчи што воопшто не се залагаат и паметот не им е во фудбалот.

Ибрахимович секако треба да лета бидејќи не знам Милан каква корист има од него и што кур уствари прави во Милан и каква улога има.

Тео и Леао веќе го допреа пикот и мора на време да се искешира на нив бидејќи од сега натаму се повеќе ќе ја губат вредноста.

Јас ќе бидам првиот што ќе каже но Пиоли мораше да остане и да продолжи да работи со ростерот со Пулишич и Рајндерс како централни фигури на Милан и да му се донесат нови играчи по негова мерка за да продолжи Милан со ист победнички интензитет.

Томори,Тео и Леао се веќе истрошен материјал,потребни се нови млади деца во тимот.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.824
Поени од реакции
6.529

It breaks my heart!
GOD KNOWS I TOLD THEM!
You either win with us or you watch us win!
But they ain't believe in us!
God Did!!!
Forza Milan!!!
Да традиции и вредности а ја отпушти најголемата легенда што ни донесе титула.

Кретенале. Уствари не е он кретен туку оние ко Саше што му го примаат ПРот до крајници.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Наместо секогаш да ги обвинуваме другите да запреме и да размислиме малку,да се погледаме во огледало и таму да се видиме себе си,да се инспирираме сите да бидеме најдобрата верзија од самите себе си.
Да бидеме позитивни,да бидеме благодарни за успесите и благословот бидејќи тие никогаш нема да сопрат.
Да веруваме во најдоброто,да веруваме во луѓето,да веруваме во Милан.
WE AIN'T STOPPING!! JUST KNOW!!
God KNOWS!!!
God Did!!!
Forza Milan!!!

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Фонсека е најмалку крив во ситуацијава бидејќи како прво дојде предоцна во Август и веднаш беше фрлен во оган а плус треба да потполни преголеми чевли и сите очекуваа да мора да биде исклучително добар како тренерот што беше пред него и мора да работи со играчи што воопшто не се залагаат и паметот не им е во фудбалот.

Ибрахимович секако треба да лета бидејќи не знам Милан каква корист има од него и што кур уствари прави во Милан и каква улога има.

Тео и Леао веќе го допреа пикот и мора на време да се искешира на нив бидејќи од сега натаму се повеќе ќе ја губат вредноста.

Јас ќе бидам првиот што ќе каже но Пиоли мораше да остане и да продолжи да работи со ростерот со Пулишич и Рајндерс како централни фигури на Милан и да му се донесат нови играчи по негова мерка за да продолжи Милан со ист победнички интензитет.

Томори,Тео и Леао се веќе истрошен материјал,потребни се нови млади деца во тимот.
Pre bi rekol deka treba eden seriozen trener,igraci za edno 4 ebano mesto imame Pulisic Reinders Maignan vo jaka forma,Leao Theo Morata klupa solidna zborime za 4 mesto megutoa nema nikakov sistem za igra,siguren sum deka Alegri primer bi go sredil timov i bi Milan bi imal nekoj prepoznatliv stil,pa makar ocobil bilo treba da se znae koj jade koj pie..
Sto e ova sto igra Fonseca 4 napagaci bez sredina vo Italija izmisluva topla voda.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Pre bi rekol deka treba eden seriozen trener,igraci za edno 4 ebano mesto imame Pulisic Reinders Maignan vo jaka forma,Leao Theo Morata klupa solidna zborime za 4 mesto megutoa nema nikakov sistem za igra,siguren sum deka Alegri primer bi go sredil timov i bi Milan bi imal nekoj prepoznatliv stil,pa makar ocobil bilo treba da se znae koj jade koj pie..
Sto e ova sto igra Fonseca 4 napagaci bez sredina vo Italija izmisluva topla voda.
Не знам што се очекуваше од Фонсека одма чуда да направи па вчера дојде човекот.
Да бидеме реални Фонсека ги надмина сите наши очекувања бидејќи мислевме ќе лета уште во Октомври.
Во Серија А не се многу далеку од четврто место па ниту од првото,во ЛШ две порази од тешки противници и две победи а сега им следува полесен распоред.
Не дека се очекуваше Фонсека одма да ја освои Серија А и ЛШ.
Згора на се се обидува да го реши проблемот наречен Тео и Леао во Милан.
Потребно е трпение и време да го реализира тоа што го замислил.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.824
Поени од реакции
6.529
Не знам што се очекуваше од Фонсека одма чуда да направи па вчера дојде човекот.
Да бидеме реални Фонсека ги надмина сите наши очекувања бидејќи мислевме ќе лета уште во Октомври.
Во Серија А не се многу далеку од четврто место па ниту од првото,во ЛШ две порази од тешки противници и две победи а сега им следува полесен распоред.
Не дека се очекуваше Фонсека одма да ја освои Серија А и ЛШ.
Згора на се се обидува да го реши проблемот наречен Тео и Леао во Милан.
Потребно е трпение и време да го реализира тоа што го замислил.
Како не се очекувало дека одма ќе освои кога Кардинале ПРот меле дека целта била титула у ЛШ?

Овој муабет се мота од кога го купи клубот, колку време помина од тогаш?

Кој клуб атакува на ЛШ а да не атакува на титула у домашно првенство, има ли таков шизофрен клуб?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030

Нормално е дека секогаш амбициите на големите клубови ќе бидат да се освојуваат трофеи но Кардинале никогаш нема кажано ниту спомнато дека Милан во најкраток временски рок ќе ја освои ЛШ.
Го презеде Милан во Август 2022 и срам да му е што за две години не успеа Милан под негова капа да ја освои ЛШ.
Милан цела деценија беше во тешки гомна а сега е финансиски самоодржлив клуб кој игра во Европа и е во врвот на Италија.
Мора да се запомне дека патот до врвот не е спринт туку маратон.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.824
Поени од реакции
6.529

Нормално е дека секогаш амбициите на големите клубови ќе бидат да се освојуваат трофеи но Кардинале никогаш нема кажано ниту спомнато дека Милан во најкраток временски рок ќе ја освои ЛШ.
Го презеде Милан во Август 2022 и срам да му е што за две години не успеа Милан под негова капа да ја освои ЛШ.
Милан цела деценија беше во тешки гомна а сега е финансиски самоодржлив клуб кој игра во Европа и е во врвот на Италија.
Мора да се запомне дека патот до врвот не е спринт туку маратон.
Саше цитирај а не како пичка некоја одоколу одоколу.

Како нема кажано кога цело време повторува дека ќе го донел Милан до старите европски патеки.... знаеш колку титули у ЛШ имаме и што значи таа реченица у конотација на Милан?

За 3 години сосе оваа сезона со ништо нема покажано дека не лаже, Елиот со Малдини освоија титула, дојде амеров и имаме да се пофалиме со 5то место, лани и ние незнаеме како втори завршивме.

Оваа сезона пак ќе сме у мртва трка за топ 4.

Колку време да му дадеме, малку се 3 години? Да не треба 30 да го чекаме?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Бескрајната битка помеѓу празните ветувања,лаги и манипулации од страна на Кардинале и разочараните и исфрустрирани фанови кои ја имаат изгубено суштината на нештата.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Пиоли освои Серија А и стигна до полу финале во ЛШ ама и тој нечинеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom