Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Да се забрани шутирање по земја...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Напрае пенал, промаши пенал, доби црвен... Ова ноч није мој дан... Тео најлоша партија, а после него дрвото Томори што не знае да процени топка дал ќе го прерипа или не... и она дрво Абрахам што играл со срце за клубот а што неможе шут асален да извади... п.с. ДеГеа све ти ебем, мораат голманите против Милан да се повампируаат увек!

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Кеси беше ладнокрвен мајкоебач за пенали.
Многумина го потценуваа неговото значење и придонес за Милан.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Za ova ne e kriv nikakov trener koi volovi, 2 penali promasija
Нормално, Пулишич требало да шутира ама му го пуштил пеналот на Тео дека му било роденден а вториот зошто Абрахам никој не знае... затао и Фонсека бил љут и у право е, се знае кој шутира пенали... може да препуштиш на некој при позитивен резултат од 2-3 разлика ама на негативен

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Нормално, Пулишич требало да шутира ама му го пуштил пеналот на Тео дека му било роденден а вториот зошто Абрахам никој не знае... затао и Фонсека бил љут и у право е, се знае кој шутира пенали... може да препуштиш на некој при позитивен резултат од 2-3 разлика ама на негативен

За вакво понашање, па и на крај промаши, само назад у Рома и тоа е тоа.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Колку само Интер ни ја направија Тен Хаг фората.

А треба да го отпуштат, некој од Сити Арсенал или Ливерпул ќе му пуштат и овој ќе остане, аи Јунајтед ќе остане да биде тиња.

Член од
23 август 2024
Мислења
41
Поени од реакции
65
Ромањоли беше Неста за сите овие што играат централно одбрана во тимов,го пуштија за џабе,ете грешка на Малдини,што дебело се плаќа до ден денес.
Очекувано сношти,бар за мене,најјако ми е што после 2 трансфер лета истите дупки и проблеми стојат,сега зголемени дури.
Најлоша комбинација за сезонава е некако да фатат л.ш. и да се продолжи со статус кво,најдобра да продолжат вака да не фатат ни интертото куп и некако да се појават некои арапи купци и да го оправат тимов,ако тоа не се случи најпаметно е да се затвори клубов,мислам дека од 2007-ма вративме за сите курварења,дилови,успеси,титули,радувања од Берлу ерата,20 години скоро бламови да се јадат,доста е,дури и многу е. :backa:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030

Мора Фонсека повторно да го седне на клупа манекенов и да го стави Окафор место него,или Пулишич лево а Чук десно.
Мора Фонсека да направи нешто и да размрда,не ја бидува вака.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
За вакво понашање, па и на крај промаши, само назад у Рома и тоа е тоа.

Циганска работа, па уште Томори ја зема топката ги брка Пулишич и Мората мислиш капитен е он па како ќе каже... одма клан напраеја Томори и Ибрахам, двајцата на клупа до јануари и у јануари шутка.

Kajgana Shop

На врв Bottom